Barilla Lasagne all´uovo 500g
Široké, ploché listy Lasagny byly původně připraveny Římany na způsob těstovin. Teprve později se Lasagne vařily ve velké pánvi a pak se skládaly střídavě mleté maso, sýr a rajčata. Hotová Barilla Lasagna nevyžaduje předchozí vaření ve vodě - stačí ji dát přímo do formy a připravit v troubě.
Na rozdíl od klasických lasagní je All'Uovo Lasagne vyrobena z vajec.
Lasagne, nejznámější recept mezi italskými těstovinami připravenými v troubě, se liší region od regionu. V Toskánsku a Emilii Romagna se připravují s bešamelem, masovou omáčkou a strouhaným parmazánem. Ligurové ji připravují s pestem. Ochutnejte hotové lasagne s masovými omáčkami, jako je tradiční boloňská omáčka, smetanovými omáčkami jako klasickým bešamelem a zeleninovými omáčkami.
Doba přípravy 20 minut.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 500g |
Složení: | Krupice z tvrdé pšenice a čerstvá vejce třídy A |
Široké, ploché listy Lasagny byly původně připraveny Římany na způsob těstovin. Teprve později se Lasagne vařily ve velké pánvi a pak se skládaly střídavě mleté maso, sýr a rajčata. Hotová Barilla Lasagna nevyžaduje předchozí vaření ve vodě - stačí ji dát přímo do formy a připravit v troubě.
Na rozdíl od klasických lasagní je All'Uovo Lasagne vyrobena z vajec.
Lasagne, nejznámější recept mezi italskými těstovinami připravenými v troubě, se liší region od regionu. V Toskánsku a Emilii Romagna se připravují s bešamelem, masovou omáčkou a strouhaným parmazánem. Ligurové ji připravují s pestem. Ochutnejte hotové lasagne s masovými omáčkami, jako je tradiční boloňská omáčka, smetanovými omáčkami jako klasickým bešamelem a zeleninovými omáčkami.
Doba přípravy 20 minut.