Pesto alla Genovese je nejznámější specialitou z Janova – Ligurie. Připravuje se z bazalky, olivového oleje, česneku, piniových semen a sýra. Pesto se používá především na těstoviny ale i k dochucení polévek.
Pesto alla Genovese je nejznámější specialitou z Janova – Ligurie. Připravuje se z bazalky, olivového oleje, česneku, piniových semen a sýra. Pesto se používá především na těstoviny ale i k dochucení polévek.
Společnost CDI.CZ, s.r.o. žádá o Váš souhlas s používáním souborů cookie pro účely výkonu a reklamy. Reklamní soubory cookie třetích stran používáme k tomu, abychom Vám mohli nabízet přizpůsobenou reklamu. Další informace nebo doplnění nastavení získáte kliknutím na tlačítko „Více informací“. Souhlasíte s používáním souborů cookie a zpracováním souvisejících osobních údajů?