Coati Guanciale Stagionato 700g-1,3kg
Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Kusy masa vážící přes jeden kilogram odřezané ze spodní části vepřové hlavy se i s kůží vcelku obalí v soli a černém pepři (může se také přidat cukr, drcený česnek, tymián obecný nebo chilli paprička) a pomalu se usuší na tmavém, chladném a dobře větraném místě. Guanciale je hotové po minimálně třech týdnech. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro těstoviny alla Carbonara.
-ZASÍLÁME V TERMOOBALU.
-GUANCIALE JE VAKUOVĚ BALENÉ.
-UVEDENÁ CENA JE ZA 1,3 KG.POKUD JE KUS MENŠÍ, UPRAVUJEME CENU SMĚREM DOLŮ
-
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 1 300 g |
Složení: | Vepřové maso, sůl, sacharóza, přírodní látky určené k aromatizaci, koření. Antioxidanty: E 300. Konzervanty: E 252, E250. |
Alergeny: | Neobsahuje. |
Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Kusy masa vážící přes jeden kilogram odřezané ze spodní části vepřové hlavy se i s kůží vcelku obalí v soli a černém pepři (může se také přidat cukr, drcený česnek, tymián obecný nebo chilli paprička) a pomalu se usuší na tmavém, chladném a dobře větraném místě. Guanciale je hotové po minimálně třech týdnech. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro těstoviny alla Carbonara.
-ZASÍLÁME V TERMOOBALU.
-GUANCIALE JE VAKUOVĚ BALENÉ.
-UVEDENÁ CENA JE ZA 1,3 KG.POKUD JE KUS MENŠÍ, UPRAVUJEME CENU SMĚREM DOLŮ
-