De Cecco Ragú alla Bolognese 400g

Český název: Boloňská omáčka s telecím masem

"Ragù alla Bolognese" De Cecco byl navržen ve spolupráci s šéfkuchařem Heinzem Beckem, který získal tři michelinské hvězdy, a zachoval původní jednoduchost receptury: k extra panenskému olivovému oleji se přidává bohatá poražená cibule, celer, mrkev a vybrané mleté maso certifikovaného hovězího masa Vitellone Bianco dell'Appennino Centrale IGP, vepřová plec a slanina,  pak buničina a rajčatové pyré, přísně italské- "telecí maso", protože tento výraz ve střední Itálii vždy označoval hovězí dobytek ve věku od 12 do 24 měsíců; v tomto věku zůstává maso plemen Chianina, Marchigiana a Romagnola jemné, s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem cholesterolu, stejně jako je velmi štíhlé.

- "z centrálních Apenin" představuje označení původu, protože se jedná o oblast, kde se tradičně chová skot plemen Chianina, Marchigiana a Romagnola již více než 1500 let a živí se senem a krmivem pocházejícím výhradně z typické oblasti, což dává masu jedinečnou a charakteristickou chuť;

- CHZO, protože se jedná o chráněné zeměpisné označení, tj. osvědčení vydané EU o jakosti typických produktů na základě přísné specifikace produkce, která reguluje celý výrobní řetězec.

Zvířata jsou chována převážně rozsáhle, s rozsáhlým využitím pastvin (zejména v prvních měsících života) zejména na okrajových územích, což pomáhá podporovat území a typické prostředí kopců a hor středních Apenin a chránit historii a staletou tradici venkovské reality střední Itálie.


Boloňské ragú De Cecco, nyní ještě jedinečnější!

Obsahuje pouze:

100% italská rajčata. Pouze extra panenský olivový olej. Bílé telecí maso centrálních Apenin CHZO.


SPECIFIKACE

Hmotnost: 400g
Složení: Rajčatová dužina 50%, rajčatové pyré 10%, hovězí maso Vitellone Bianco dell'Appenino Centrale IGP 10%, vepřové maso 9%, mrkev 8%, cibule 3%, celer 3%, extra panenský olivový olej 1,8%, sůl, rýžový škrob, vepřový bůček.
Klasifikace: Energie 294 kJ/70 kcal Tuky z toho nasycené mastné kyseliny 3 g 0,8 g Karboiráty z toho Cukry 3,8 g 2,9 g Vlákno 1,8 g Bílkoviny 6,1 g Prodej 1,16 g
Skladem
129 Kč

"Ragù alla Bolognese" De Cecco byl navržen ve spolupráci s šéfkuchařem Heinzem Beckem, který získal tři michelinské hvězdy, a zachoval původní jednoduchost receptury: k extra panenskému olivovému oleji se přidává bohatá poražená cibule, celer, mrkev a vybrané mleté maso certifikovaného hovězího masa Vitellone Bianco dell'Appennino Centrale IGP, vepřová plec a slanina,  pak buničina a rajčatové pyré, přísně italské- "telecí maso", protože tento výraz ve střední Itálii vždy označoval hovězí dobytek ve věku od 12 do 24 měsíců; v tomto věku zůstává maso plemen Chianina, Marchigiana a Romagnola jemné, s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem cholesterolu, stejně jako je velmi štíhlé.

- "z centrálních Apenin" představuje označení původu, protože se jedná o oblast, kde se tradičně chová skot plemen Chianina, Marchigiana a Romagnola již více než 1500 let a živí se senem a krmivem pocházejícím výhradně z typické oblasti, což dává masu jedinečnou a charakteristickou chuť;

- CHZO, protože se jedná o chráněné zeměpisné označení, tj. osvědčení vydané EU o jakosti typických produktů na základě přísné specifikace produkce, která reguluje celý výrobní řetězec.

Zvířata jsou chována převážně rozsáhle, s rozsáhlým využitím pastvin (zejména v prvních měsících života) zejména na okrajových územích, což pomáhá podporovat území a typické prostředí kopců a hor středních Apenin a chránit historii a staletou tradici venkovské reality střední Itálie.


Boloňské ragú De Cecco, nyní ještě jedinečnější!

Obsahuje pouze:

100% italská rajčata. Pouze extra panenský olivový olej. Bílé telecí maso centrálních Apenin CHZO.


Související produkty