De Cecco Sugo alla Napoletana 400g

Český název: Bazalková omáčka

Jedná se o jednoduchou, ale velmi chutnou omáčku, kde se svěží chuť italských rajčat mísí s nezaměnitelnou vůní bazalky. Recept je od mezinárodně uznávaného šéfkuchaře Heinze Becka. De Cecco "Sugo alla Napoletana" se vyrábí pouze z italských rajčat, extra panenského olivového oleje a těch nejlepších ingrediencí, které při pomalém vaření zvyšují jedinečnou chuť našeho receptury. 

 De Cecco nepoužívá konzervační látky ani barviva k zachování všech autentických chutí použitých primárních složek. Perfektně se hodí k jakémukoliv tvaru těstovin, zejména ke špagetám De Cecco. 

SPECIFIKACE

Hmotnost: 400g
Složení: Rajčatová dužina 90%, extra panenský olivový olej 2%, cibule, rýžový škrob, bazalka 1,3%, sůl, cukr.
Klasifikace: Energetická hodnota 248 kJ Energetická hodnota 60 kcal Tuky 3.1 g Z toho nasycené mastné kyseliny 0.5 g Sacharidy 5.9 g Z toho cukry 4.4 g Vláknina 0 g Bílkoviny 1.2 g Sůl 1 g
Skladem
85 Kč

Jedná se o jednoduchou, ale velmi chutnou omáčku, kde se svěží chuť italských rajčat mísí s nezaměnitelnou vůní bazalky. Recept je od mezinárodně uznávaného šéfkuchaře Heinze Becka. De Cecco "Sugo alla Napoletana" se vyrábí pouze z italských rajčat, extra panenského olivového oleje a těch nejlepších ingrediencí, které při pomalém vaření zvyšují jedinečnou chuť našeho receptury. 

 De Cecco nepoužívá konzervační látky ani barviva k zachování všech autentických chutí použitých primárních složek. Perfektně se hodí k jakémukoliv tvaru těstovin, zejména ke špagetám De Cecco. 

Související produkty