De Cecco Tagliatelle no.108 Pagliatelle e fieno 250g
Tagliatelle all'uovo paglia e fieno ("seno a sláma" vejce tagliatelle), chutná variace klasického Tagliatelle all'uovo, jsou vyrobeny s přidáním jemného listového špenátu, aby se vytvořily chutné, voňavé a nápadité pokrmy.
Pocházejí ze severních oblastí Itálie, zejména v kulinářské tradici v regionu Emilia Romagna.
To, že Tagliatelle pochází z Emilia Romagna, dokazuje jejich přítomnost v populárních příslovích a hovorových výrazech používaných lidmi z tohoto regionu. Příkladem toho, jak jsou Tagliatelle hluboce zakořeněny v Emilia Romagna, je "Věda v kuchyni a umění dobře jíst" od Pellegrina Artusiho: "Conti corti e tagliatelle lunghe" (doslova krátké účty a dlouhé tagliatelle) je moudré rčení z Boloně protože dlouhé účty děsí ubohé manžely a krátké tagliatelle ukazují nezkušenost osoby, která je vyrobila a sloužila jim, jako by to byli zbytky."
Jejich přirozená všestrannost je činí lahodnými se všemi druhy koření. Jsou vynikající pro první chody nebo v troubě pečené pokrmy, ideální s omáčkami na bázi ryb nebo měkkýšů nebo s máslem nebo bílými omáčkami z měkkých sýrů a smetany s přídavkem kari nebo šafránu.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 250g |
Složení: | krupice z tvrdé pšenice, pasterizovaná čerstvá vejce (23,87%), špenát (5%). |
Alergeny: | mohou obsahovat stopy sóji. |
Klasifikace: | Průměrné nutriční hodnoty (100g): • Energie 1543 kJ/365Kcal; • Tuk 4,2 g; z toho: nasycené mastné kyseliny 1,3 g; • sacharidy 65 g; z toho: cukr 2,2 g; • Vláknina 3,5 g; • Bílkoviny 15 g; • sůl 2,20,13 g; |
Tagliatelle all'uovo paglia e fieno ("seno a sláma" vejce tagliatelle), chutná variace klasického Tagliatelle all'uovo, jsou vyrobeny s přidáním jemného listového špenátu, aby se vytvořily chutné, voňavé a nápadité pokrmy.
Pocházejí ze severních oblastí Itálie, zejména v kulinářské tradici v regionu Emilia Romagna.
To, že Tagliatelle pochází z Emilia Romagna, dokazuje jejich přítomnost v populárních příslovích a hovorových výrazech používaných lidmi z tohoto regionu. Příkladem toho, jak jsou Tagliatelle hluboce zakořeněny v Emilia Romagna, je "Věda v kuchyni a umění dobře jíst" od Pellegrina Artusiho: "Conti corti e tagliatelle lunghe" (doslova krátké účty a dlouhé tagliatelle) je moudré rčení z Boloně protože dlouhé účty děsí ubohé manžely a krátké tagliatelle ukazují nezkušenost osoby, která je vyrobila a sloužila jim, jako by to byli zbytky."
Jejich přirozená všestrannost je činí lahodnými se všemi druhy koření. Jsou vynikající pro první chody nebo v troubě pečené pokrmy, ideální s omáčkami na bázi ryb nebo měkkýšů nebo s máslem nebo bílými omáčkami z měkkých sýrů a smetany s přídavkem kari nebo šafránu.