Pro vstup do této kategorie prosím potvrďte, že je Vám více než 18 let.

Domini Veneti - Amarone della Valpolicella Classico Vigneti di Jago DOCG 0,75 l

Bylo prokázáno, že se jedná o vinici nazvanou Jago, známou pro výrobu dobře zralého a strukturovaného hroznu. Víno dávalo granátové barvy, které daly intenzivní vůni, která připomíná třešně, švestku, vanilku a rebarbář. Používá se pro každý herní produkt zbývající po dobu 120 dní, je zralý po dobu 18 měsíců v sudech. Dodává se s jemnou, elegantní, suchou a trvalou. Starožitné rustikální vybavení s pevným sloupkem je dlouhotrvající kapacitou.

SPECIFIKACE

Objem: 0,75 l
Poloha: Polohy v samém srdci zóny Valpolicella Classico v terasovitých kopcích v okolí Negraru. Nadmořské výšky mezi 100 – 350m.n.m.. Půdy jsou různorodé s příměsí slínů, vápence. Vesměs vulkanického původu.
Gastro párování: zvěřina, grilovaná červená masa, výrazné komplikované omáčky, vyzrálé sýry
Teplota servisu: 18°C
Skladem
1 384 Kč
Bylo prokázáno, že se jedná o vinici nazvanou Jago, známou pro výrobu dobře zralého a strukturovaného hroznu. Víno dávalo granátové barvy, které daly intenzivní vůni, která připomíná třešně, švestku, vanilku a rebarbář. Používá se pro každý herní produkt zbývající po dobu 120 dní, je zralý po dobu 18 měsíců v sudech. Dodává se s jemnou, elegantní, suchou a trvalou. Starožitné rustikální vybavení s pevným sloupkem je dlouhotrvající kapacitou.
Ruční sběr hroznů začátkem října. Selekce nejlepších hroznů, které jsou následně skládány na slaměné rohože a sušeny 120 dní dokud nedosáhnou požadované koncentrace. Sušené hrozny se odzrnkují a lisují začátkem února. Rmutace 30 dní. Fermentace v nerezových tancích mezi 12 – 23°C. Ruční promíchávání matolinového klobouku minimálně 3x denně. Kompletní malolaktická fermentace. Zrání vína probíhá z části v sudech Barrique, výhradně francouzské duby Allier a Nevers a z části ve velkých sudech o objemu 50 hektolitrů. Další zrání v láhvi 6 měsíců.

Související produkty