La Manitoba Agugiaro 1kg
Manitoba je mouka s dlouhou dobou kynutí a hedvábnou strukturou. Absorbuje různé přísady a často se používá k posílení slabších mouk.
Tato mouka je ideální pro recepty dlouhodobě stoupajících produktů.
Může být použit k posílení slabších mouk a je vynikající pro udržení a osvěžení kváskového startéru.
Doporučené použití: Panettone, Croissanty, focaccia, ciabatta, bagety, chleby a pizza s pomalým časem odchodu.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 1000g |
Složení: | Pšeničná mouka, Niacin, železo, thiamin, riboflavin, kyselina listová. |
Alergeny: | Obsahuje: Pšenice Může obsahovat stopy: sóji |
Manitoba je mouka s dlouhou dobou kynutí a hedvábnou strukturou. Absorbuje různé přísady a často se používá k posílení slabších mouk.
Tato mouka je ideální pro recepty dlouhodobě stoupajících produktů.
Může být použit k posílení slabších mouk a je vynikající pro udržení a osvěžení kváskového startéru.
Doporučené použití: Panettone, Croissanty, focaccia, ciabatta, bagety, chleby a pizza s pomalým časem odchodu.