La Manitoba Agugiaro 1kg

Český název: Mouka hladká

Manitoba je mouka s dlouhou dobou kynutí a hedvábnou strukturou. Absorbuje různé přísady a často se používá k posílení slabších mouk.

Tato mouka je ideální pro recepty dlouhodobě stoupajících produktů.

Může být použit k posílení slabších mouk a je vynikající pro udržení a osvěžení kváskového startéru.

Doporučené použití: Panettone, Croissanty, focaccia, ciabatta, bagety, chleby a pizza s pomalým časem odchodu.

SPECIFIKACE

Hmotnost: 1000g
Složení: Pšeničná mouka, Niacin, železo, thiamin, riboflavin, kyselina listová.
Alergeny: Obsahuje: Pšenice Může obsahovat stopy: sóji
Skladem
57 Kč

Manitoba je mouka s dlouhou dobou kynutí a hedvábnou strukturou. Absorbuje různé přísady a často se používá k posílení slabších mouk.

Tato mouka je ideální pro recepty dlouhodobě stoupajících produktů.

Může být použit k posílení slabších mouk a je vynikající pro udržení a osvěžení kváskového startéru.

Doporučené použití: Panettone, Croissanty, focaccia, ciabatta, bagety, chleby a pizza s pomalým časem odchodu.

Související produkty