Le Veneziane penne rigate 250g

Český název: Těstoviny bez lepku bez vajíčka a bez laktozy 250g

Kukuřičné těstoviny Benátské, vyrobené z kukuřičné mouky snadno stravitelné, bezlepkové. Le Veneziane je preferovanou volbou pro ty, kteří netolerují lepek, pro sportovce a obecně pro ty, kteří milují zdravou a přirozenou stravu.

Těstoviny Le Veneziane jsou vhodné pro celiaky, protože jsou bezlepkové. Zajímá vás, co je lepek? Protein, nebo spíše proteinový komplex, přítomný v mnoha obilovinách, jako je pšenice, špalda, ječmen, oves, kamut.

Le Veneziane je preferovanou volbou nejen pro netoleranci lepku, ale také pro mnoho sportovců. Ve skutečnosti díky svým organoleptickým složkám představuje dlouhodobě uvolňující zdroj energie pro ty, kteří sportují, a podporuje metabolické úsilí, a to jak v soutěži, tak v tréninku.

Vaření: 100 g těstovin, 1 litr vody, 10 g soli. Přidejte sůl do vroucí vody. Přidejte těstoviny Le Veneziane, zamíchejte. Dodržujte dobu vaření na boku balení. Doba vaření 9/10 min.

SPECIFIKACE

Hmotnost: 250g
Složení: Kukuřičná mouka, emulgátor: Mono a Diglyceridy mastných kyselin.
Klasifikace: Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1505 kj/ 355 kcal Tuky 0,95 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,14 g Sacharidy 79,12 g z toho cukry 0,06 g Vláknina 2,00 g Bílkoviny 6,45 g Sůl 0,03
Skladem
97 Kč

Kukuřičné těstoviny Benátské, vyrobené z kukuřičné mouky snadno stravitelné, bezlepkové. Le Veneziane je preferovanou volbou pro ty, kteří netolerují lepek, pro sportovce a obecně pro ty, kteří milují zdravou a přirozenou stravu.

Těstoviny Le Veneziane jsou vhodné pro celiaky, protože jsou bezlepkové. Zajímá vás, co je lepek? Protein, nebo spíše proteinový komplex, přítomný v mnoha obilovinách, jako je pšenice, špalda, ječmen, oves, kamut.

Le Veneziane je preferovanou volbou nejen pro netoleranci lepku, ale také pro mnoho sportovců. Ve skutečnosti díky svým organoleptickým složkám představuje dlouhodobě uvolňující zdroj energie pro ty, kteří sportují, a podporuje metabolické úsilí, a to jak v soutěži, tak v tréninku.

Vaření: 100 g těstovin, 1 litr vody, 10 g soli. Přidejte sůl do vroucí vody. Přidejte těstoviny Le Veneziane, zamíchejte. Dodržujte dobu vaření na boku balení. Doba vaření 9/10 min.

Související produkty