Morelli Linguine Tartufo 250g

Český název: Těstoviny s pšeničnými klíčky a lanýži

Těstoviny s pšeničnými klíčky a lanýži

Těstoviny tagliolini z tvrdé semolinové pšenice potěší nejen váš labužnický jazýček, ale i oko. Těstoviny jsou ochuceny a obarveny černým lanýžem, drobné tečky značí, že obsahují skutečně houby, nikoliv jen aroma. Dlouholetá tradice a pomalé sušení dodává těstovinám Morelli prvotřídní kvalitu.

Těstoviny Morelli - "pasta" s pšeničným klíčkem. Vysoce kvalitní semolinové těstoviny z Toskánska pomalu sušené a vyráběné tradiční metodou.


Tajemství je pšeničný klíček, který se znovu začleňuje do semoliny. 

Ti, kteří vyzkoušeli Pasta Morelli vědí: poznali vlastnosti; chuť a vůni pšenice.

Těstoviny Morelli jsou považovány za ty nejkvalitnější, a to nejen díky své pšenično - klíčkové složce, ale také proto, že vybírají nejlepší semolinu, která se zpracovává řemeslnou technikou.

Stroje pomalu lisují hnětenou směs, ručně se dává na rámy, proces sušení probíhá v chladírenských místnostech, kde těstoviny zůstávají po dobu 36 hodin při nízké teplotě. Tím se udržuje vnitřní chuť a výživné vlastnosti produktu.

SPECIFIKACE

Hmotnost: 250g
Skladem
162 Kč

Těstoviny s pšeničnými klíčky a lanýži

Těstoviny tagliolini z tvrdé semolinové pšenice potěší nejen váš labužnický jazýček, ale i oko. Těstoviny jsou ochuceny a obarveny černým lanýžem, drobné tečky značí, že obsahují skutečně houby, nikoliv jen aroma. Dlouholetá tradice a pomalé sušení dodává těstovinám Morelli prvotřídní kvalitu.

Těstoviny Morelli - "pasta" s pšeničným klíčkem. Vysoce kvalitní semolinové těstoviny z Toskánska pomalu sušené a vyráběné tradiční metodou.


Tajemství je pšeničný klíček, který se znovu začleňuje do semoliny. 

Ti, kteří vyzkoušeli Pasta Morelli vědí: poznali vlastnosti; chuť a vůni pšenice.

Těstoviny Morelli jsou považovány za ty nejkvalitnější, a to nejen díky své pšenično - klíčkové složce, ale také proto, že vybírají nejlepší semolinu, která se zpracovává řemeslnou technikou.

Stroje pomalu lisují hnětenou směs, ručně se dává na rámy, proces sušení probíhá v chladírenských místnostech, kde těstoviny zůstávají po dobu 36 hodin při nízké teplotě. Tím se udržuje vnitřní chuť a výživné vlastnosti produktu.

Související produkty