Morelli Tagliolini Pomodoro 250g
Připravte 1 litr vody na každých 100 gramů produktu, který se má vařit ve velkém hrnci; přidejte hrubou sůl (asi 10 - 12 gramů na litr); přivést k varu; přidejte těstoviny a vařte po uvedenou dobu. Přeceďte a dochuťte. Přítomnost čerstvých pšeničných klíčků zanechává vodu na vaření mírně zelenou.
Těstoviny Morelli - "pasta" s pšeničným klíčkem. Vysoce kvalitní semolinové těstoviny z Toskánska pomalu sušené a vyráběné tradiční metodou.
Tajemství je pšeničný klíček, který se znovu začleňuje do semoliny.
Ti, kteří vyzkoušeli Pasta Morelli vědí: poznali vlastnosti; chuť a vůni pšenice, vynikající konzistenci.
Těstoviny Morelli jsou považovány za ty nejkvalitnější, a to nejen díky své pšenično - klíčkové složce, ale také proto, že vybírají nejlepší semolinu, která se zpracovává řemeslnou technikou.
Stroje pomalu lisují hnětenou směs, ručně se dává na rámy, proces sušení probíhá v chladírenských místnostech, kde těstoviny zůstávají po dobu 36 hodin při nízké teplotě. Tím se udržuje vnitřní chuť a výživné vlastnosti produktu.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 250g |
Složení: | toskánská krupice z tvrdé pšenice, Acqus, toskánský rajčatový koncentrát, prášek z červené řepy |
Připravte 1 litr vody na každých 100 gramů produktu, který se má vařit ve velkém hrnci; přidejte hrubou sůl (asi 10 - 12 gramů na litr); přivést k varu; přidejte těstoviny a vařte po uvedenou dobu. Přeceďte a dochuťte. Přítomnost čerstvých pšeničných klíčků zanechává vodu na vaření mírně zelenou.
Těstoviny Morelli - "pasta" s pšeničným klíčkem. Vysoce kvalitní semolinové těstoviny z Toskánska pomalu sušené a vyráběné tradiční metodou.
Tajemství je pšeničný klíček, který se znovu začleňuje do semoliny.
Ti, kteří vyzkoušeli Pasta Morelli vědí: poznali vlastnosti; chuť a vůni pšenice, vynikající konzistenci.
Těstoviny Morelli jsou považovány za ty nejkvalitnější, a to nejen díky své pšenično - klíčkové složce, ale také proto, že vybírají nejlepší semolinu, která se zpracovává řemeslnou technikou.
Stroje pomalu lisují hnětenou směs, ručně se dává na rámy, proces sušení probíhá v chladírenských místnostech, kde těstoviny zůstávají po dobu 36 hodin při nízké teplotě. Tím se udržuje vnitřní chuť a výživné vlastnosti produktu.