Morelli Tagliolini Pomodoro 250g

Český název: Těstoviny s rajčaty a pšeničným klíčkem

Připravte 1 litr vody na každých 100 gramů produktu, který se má vařit ve velkém hrnci; přidejte hrubou sůl (asi 10 - 12 gramů na litr); přivést k varu; přidejte těstoviny a vařte po uvedenou dobu. Přeceďte a dochuťte. Přítomnost čerstvých pšeničných klíčků zanechává vodu na vaření mírně zelenou. 

Těstoviny Morelli - "pasta" s pšeničným klíčkem. Vysoce kvalitní semolinové těstoviny z Toskánska pomalu sušené a vyráběné tradiční metodou.


Tajemství je pšeničný klíček, který se znovu začleňuje do semoliny. 

Ti, kteří vyzkoušeli Pasta Morelli vědí: poznali vlastnosti; chuť a vůni pšenice, vynikající konzistenci.

Těstoviny Morelli jsou považovány za ty nejkvalitnější, a to nejen díky své pšenično - klíčkové složce, ale také proto, že vybírají nejlepší semolinu, která se zpracovává řemeslnou technikou.

Stroje pomalu lisují hnětenou směs, ručně se dává na rámy, proces sušení probíhá v chladírenských místnostech, kde těstoviny zůstávají po dobu 36 hodin při nízké teplotě. Tím se udržuje vnitřní chuť a výživné vlastnosti produktu.

SPECIFIKACE

Hmotnost: 250g
Složení: toskánská krupice z tvrdé pšenice, Acqus, toskánský rajčatový koncentrát, prášek z červené řepy
Skladem
127 Kč

Připravte 1 litr vody na každých 100 gramů produktu, který se má vařit ve velkém hrnci; přidejte hrubou sůl (asi 10 - 12 gramů na litr); přivést k varu; přidejte těstoviny a vařte po uvedenou dobu. Přeceďte a dochuťte. Přítomnost čerstvých pšeničných klíčků zanechává vodu na vaření mírně zelenou. 

Těstoviny Morelli - "pasta" s pšeničným klíčkem. Vysoce kvalitní semolinové těstoviny z Toskánska pomalu sušené a vyráběné tradiční metodou.


Tajemství je pšeničný klíček, který se znovu začleňuje do semoliny. 

Ti, kteří vyzkoušeli Pasta Morelli vědí: poznali vlastnosti; chuť a vůni pšenice, vynikající konzistenci.

Těstoviny Morelli jsou považovány za ty nejkvalitnější, a to nejen díky své pšenično - klíčkové složce, ale také proto, že vybírají nejlepší semolinu, která se zpracovává řemeslnou technikou.

Stroje pomalu lisují hnětenou směs, ručně se dává na rámy, proces sušení probíhá v chladírenských místnostech, kde těstoviny zůstávají po dobu 36 hodin při nízké teplotě. Tím se udržuje vnitřní chuť a výživné vlastnosti produktu.

Související produkty