Felsineo Mortadella con pistacchio 3,5kg
Mortadella patří k nejznámejším italským specialitám. Skládá se z mletého vepřového masa a podlouhlých nudliček tuku, které tvoří její typickou bílou mozaiku. Hmota se narazí do umělého střeva a pak se velice pomalu a šetrně povaří. Mortadella se krájí nan velice tenké plátky, protože jedině tak se plně rozvine její aroma. Konzumovat by se měla čerstvá a v co nejkratší době od nakrájení.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 3400g |
Složení: | Vepřové maso, vepřové dršťky, sůl, pistácie (0,5 %) – v recepturách, kde se předpokládá, pepř, přírodní příchutě, antioxidant: askorbát sodný, konzervant: dusitan sodný. |
Alergeny: | Skořápková plody - pistácie. |
Klasifikace: | Energetická hodnota na 100 g 1257 kj / 304 kcal Tuky (g): 28,0 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 11,0 Sacharidy (g): 0 z toho Cukry (g): 0 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0 Bílkoviny (g): 13,0 Vitamíny (g): 0 Sůl (g): 2,1. |
Mortadella patří k nejznámejším italským specialitám. Skládá se z mletého vepřového masa a podlouhlých nudliček tuku, které tvoří její typickou bílou mozaiku. Hmota se narazí do umělého střeva a pak se velice pomalu a šetrně povaří. Mortadella se krájí nan velice tenké plátky, protože jedině tak se plně rozvine její aroma. Konzumovat by se měla čerstvá a v co nejkratší době od nakrájení.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU.