Negroni Stinco di Prosciutto Arrosto alle erbette 600g

Český název: Pečená šunka s bylinkami

Pečená šunka s bylinkami vyrobená z pečlivě vybraného masa se připravuje jemným masírováním masa se solí, kořením a aromatickými rostlinami.

Šunka s bramborovými kroketami s gratinovaným rozmarýnem a grilovanou čekankou je perfektním druhým chodem, kterým ohromíte své hosty a plně vychutnáte chuť receptu založeného na pravých a živých surovinách.

Podzimní jídlo , ideální jako součást nedělního rodinného oběda . Jedná se o chutný recept plný charakteru a chuti. Brambory jsou měkké, ale zapékané maso a čekanka dodávají křupavost a originalitu. Zde je návod, jak jej připravit.

Příprava:Brambory uvaříme ve slupce a když jsou měkké, oloupeme je a rozmačkáme v šťouchadle na brambory. Bramborovou dužinu dejte do mísy, přidejte nastrouhaný Parmigiano Reggiano , mléko , muškátový oříšek a dochuťte solí a pepřem.Ze získané směsi tvoříme pomocí dvou lžic (quenelle) krokety . Krokety vyskládejte na vymazaný plech, potřete olejem, přidejte jehlice rozmarýnu a posypte strouhaným sýrem . Krokety pečte při 180 °C 10 minut.Šunkovou stopku Negroni  uvařte v troubě podle pokynů na obalu a poté ji nakrájejte na plátky. Čekanku omyjeme a nakrájíme na čtvrtky , několik minut grilujeme na plotně a dochutíme citronovou šťávou , extra panenským olivovým olejem, solí a pepřem.Stopku podávejte s bramborovými kroketami a čekankou ještě horké.
ODESÍLÁME V TERMOOBALU.

SPECIFIKACE

Hmotnost: 600g
Skladem
294 Kč
Pečená šunka s bylinkami vyrobená z pečlivě vybraného masa se připravuje jemným masírováním masa se solí, kořením a aromatickými rostlinami.

Šunka s bramborovými kroketami s gratinovaným rozmarýnem a grilovanou čekankou je perfektním druhým chodem, kterým ohromíte své hosty a plně vychutnáte chuť receptu založeného na pravých a živých surovinách.

Podzimní jídlo , ideální jako součást nedělního rodinného oběda . Jedná se o chutný recept plný charakteru a chuti. Brambory jsou měkké, ale zapékané maso a čekanka dodávají křupavost a originalitu. Zde je návod, jak jej připravit.

Příprava:Brambory uvaříme ve slupce a když jsou měkké, oloupeme je a rozmačkáme v šťouchadle na brambory. Bramborovou dužinu dejte do mísy, přidejte nastrouhaný Parmigiano Reggiano , mléko , muškátový oříšek a dochuťte solí a pepřem.Ze získané směsi tvoříme pomocí dvou lžic (quenelle) krokety . Krokety vyskládejte na vymazaný plech, potřete olejem, přidejte jehlice rozmarýnu a posypte strouhaným sýrem . Krokety pečte při 180 °C 10 minut.Šunkovou stopku Negroni  uvařte v troubě podle pokynů na obalu a poté ji nakrájejte na plátky. Čekanku omyjeme a nakrájíme na čtvrtky , několik minut grilujeme na plotně a dochutíme citronovou šťávou , extra panenským olivovým olejem, solí a pepřem.Stopku podávejte s bramborovými kroketami a čekankou ještě horké.
ODESÍLÁME V TERMOOBALU.

Související produkty