Pasta del Levante Rigatoni 18 pasta di semola grano duro 500g
Rigatoni, což je typický typ tradičních těstovin z Říma, mají charakteristický rýhovaný vnější povrch a velký průměr a tloušťku. Tvar je obzvláště univerzální a hodí se k nejrůznějším omáčkám z rajčat nebo zeleniny, ale nejlepší koření jsou omáčky vyrobené z masa: pomalu vařené omáčky s masem a houbami, vyrobené z hovězího a vepřového masa, klobásy nebo drobů. Doporučuje se k jakýmkoli druhu omáček, která je dostatečně tekutá, aby se dostala dovnitř těstovin a byla zachycena vroubkováním těstovin.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 500g |
Složení: | Semolinová mouka z tvrdé pšenice, voda. |
Alergeny: | Obsahuje lepek. |
Klasifikace: | Energetická hodnota na 100g 1508kj/355kcal Tuky (g): 1,7g z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,9 Sacharidy (g): 73 z toho Cukry (g): 3,9 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0 Bílkoviny (g): 13 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 0,004 |
Rigatoni, což je typický typ tradičních těstovin z Říma, mají charakteristický rýhovaný vnější povrch a velký průměr a tloušťku. Tvar je obzvláště univerzální a hodí se k nejrůznějším omáčkám z rajčat nebo zeleniny, ale nejlepší koření jsou omáčky vyrobené z masa: pomalu vařené omáčky s masem a houbami, vyrobené z hovězího a vepřového masa, klobásy nebo drobů. Doporučuje se k jakýmkoli druhu omáček, která je dostatečně tekutá, aby se dostala dovnitř těstovin a byla zachycena vroubkováním těstovin.