Pro vstup do této kategorie prosím potvrďte, že je Vám více než 18 let.
Colutta Prosecco Spumante D.O.C. 0,75l
Vybráno a sklizeno na vinicích v Buttriu, zemi vhodné pro výrobu kvalitního vína.
Procento hroznů: 100% Glera
Vinifikace: předčasná sklizeň pro získání šumivého základu s dobrou kyselostí a ne příliš vysokým obsahem alkoholu (asi 10,5% objemových), měkké lisování, chlazení a statické dekantování suspendovaných částí, dekantování čistého moštu, fermentace při kontrolované teplotě (asi 17 ° C) s přídavkem vybraných kvasinek, které podporují vývoj charakteristických vůní a vůní. Doporučení v autoklávu o objemu 25 hl po dobu 60 dnů s pobytem na kvasnicích, okamžitým plněním do lahví a marketingem, aby se zvýšila čerstvost produktu a vlastnosti připravené k pití.
Alkoholický stupeň: 11% obj.
Celková kyselost: 5,3 g / l Zbytkový cukr kyseliny vinné: 11,7 g / 1
Oxid siřičitý: 126 mg / 1
Barva: slámově žlutá.
Perlage: jemný a vytrvalý.
Vůně: elegantní, květinová, kvasnicová a chlebová.
Chuť: jemná, aromatická, kulatá.
Gastronomické kombinace: aperitiv a celé jídlo, ryby, polévky, zelenina. Podává se při 6-8 ° C.
SPECIFIKACE
Objem: | 0,75l |
Složení: | 100% Hrozny Glera. |
Vybráno a sklizeno na vinicích v Buttriu, zemi vhodné pro výrobu kvalitního vína.
Procento hroznů: 100% Glera
Vinifikace: předčasná sklizeň pro získání šumivého základu s dobrou kyselostí a ne příliš vysokým obsahem alkoholu (asi 10,5% objemových), měkké lisování, chlazení a statické dekantování suspendovaných částí, dekantování čistého moštu, fermentace při kontrolované teplotě (asi 17 ° C) s přídavkem vybraných kvasinek, které podporují vývoj charakteristických vůní a vůní. Doporučení v autoklávu o objemu 25 hl po dobu 60 dnů s pobytem na kvasnicích, okamžitým plněním do lahví a marketingem, aby se zvýšila čerstvost produktu a vlastnosti připravené k pití.
Alkoholický stupeň: 11% obj.
Celková kyselost: 5,3 g / l Zbytkový cukr kyseliny vinné: 11,7 g / 1
Oxid siřičitý: 126 mg / 1
Barva: slámově žlutá.
Perlage: jemný a vytrvalý.
Vůně: elegantní, květinová, kvasnicová a chlebová.
Chuť: jemná, aromatická, kulatá.
Gastronomické kombinace: aperitiv a celé jídlo, ryby, polévky, zelenina. Podává se při 6-8 ° C.