Pro vstup do této kategorie prosím potvrďte, že je Vám více než 18 let.

Trulli Negroamaro Salento IGP 0,75l

Český název: Červené víno

Intenzivní červená s fialovými odstíny, víno vykazuje vůni švestek, lesních jahod a černého pepře. Chuť je plná, s nádechem lékořice a muškátového oříšku, dobře vyváženými tříslovinami a dlouhým a trvalým závěrem. Ideální s kuřecími pokrmy, grilovanou zeleninou, jehněčím a polévkami se zeleninou a masem.

HROZNY:

100% Negroamaro

PLOCHA VINIC:

Hrozny Negroamaro jsou pečlivě vybírány z nízkovýnosných vinic v provincii Taranto v jižní Apulii.

ŠKOLENÍ A HUSTOTA ROSTLIN

Vinná réva je trénována v systému Guyot. Hustota rostlin je kolem 5.000 rostlin na hektar s průměrným výnosem 2,3 kg na rostlinu. Rostliny jsou v průměru 15 až 25 let staré.

SKLIZEŇ

Pečlivá ruční sklizeň koncem září.

VINNÉ KVAŠENÍ:

Po odstopkování nejsou hrozny rozdrceny, což jim umožňuje zůstat neporušené, což snižuje poškození slupek a optimalizuje extrakci barvy. Kvašení probíhá v nerezových tancích při kontrolované teplotě 23-25°C po dobu 8-10 dnů.

Během kvašení se provádí častá remontáž a delestage, aby se dosáhlo jemné extrakce vůní a jemných tříslovin. Po stáčení se indukuje jablečno-mléčná fermentace.

STÁRNUTÍ:

Po jablečno-mléčném kvašení se víno stáčí do lahví a umisťuje se do nerezových nádob při kontrolované teplotě 18 °C.

ALKOHOL:

13 % obj.

SPECIFIKACE

Objem: 0,75l
Skladem
269 Kč

Intenzivní červená s fialovými odstíny, víno vykazuje vůni švestek, lesních jahod a černého pepře. Chuť je plná, s nádechem lékořice a muškátového oříšku, dobře vyváženými tříslovinami a dlouhým a trvalým závěrem. Ideální s kuřecími pokrmy, grilovanou zeleninou, jehněčím a polévkami se zeleninou a masem.

HROZNY:

100% Negroamaro

PLOCHA VINIC:

Hrozny Negroamaro jsou pečlivě vybírány z nízkovýnosných vinic v provincii Taranto v jižní Apulii.

ŠKOLENÍ A HUSTOTA ROSTLIN

Vinná réva je trénována v systému Guyot. Hustota rostlin je kolem 5.000 rostlin na hektar s průměrným výnosem 2,3 kg na rostlinu. Rostliny jsou v průměru 15 až 25 let staré.

SKLIZEŇ

Pečlivá ruční sklizeň koncem září.

VINNÉ KVAŠENÍ:

Po odstopkování nejsou hrozny rozdrceny, což jim umožňuje zůstat neporušené, což snižuje poškození slupek a optimalizuje extrakci barvy. Kvašení probíhá v nerezových tancích při kontrolované teplotě 23-25°C po dobu 8-10 dnů.

Během kvašení se provádí častá remontáž a delestage, aby se dosáhlo jemné extrakce vůní a jemných tříslovin. Po stáčení se indukuje jablečno-mléčná fermentace.

STÁRNUTÍ:

Po jablečno-mléčném kvašení se víno stáčí do lahví a umisťuje se do nerezových nádob při kontrolované teplotě 18 °C.

ALKOHOL:

13 % obj.

Související produkty