Caciotta senza Lattosio 300g
Intolerance laktózy oddálila mnoho lidí od mléka a všech mléčných výrobků, sýrů na prvním místě, ale naštěstí toto zřeknutí se nemusí být účinně integrální. Za prvé, mnoho tvrdých a polotvrdých sýrů, pokud jsou vystaveny odpovídajícímu koření, jsou přirozeně bez laktózy, protože tento proces přeměňuje přítomnou laktózu na kyselinu mléčnou.
Pokud jde o čerstvé měkké sýry, na druhé straně je přítomnost laktózy významná a nemohla by být normálně konzumována netolerantními lidmi. Milovníci čerstvých a měkkých sýrů se však nemusí nutně zbavit tohoto potěšení, protože technika nyní umožňuje vyrábět tyto druhy sýrů bez laktózy.
To je způsobeno přidáním enzymu laktázy (získaného z kvasinek) do mléka během výroby sýra, který umožňuje štěpení laktózy na dva cukry, které ji tvoří, glukózu a galaktózu, stravitelné i nesnášenlivostí.
Chuť/vůně:
Chuť a vůně jsou sladké a jemné.
Zrání:
Čerstvý sýr, je optimální po 10-12 dnech zrání.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 300g |
Složení: | Kravské MLÉKO, sůl, syřidlo, mléčné fermenty, ošetřené na povrchu konzervantem E235, E202. Nejedlá kůže. Výrobek obsahuje glukózu a galaktózu v důsledku rozpadu laktózy. |
Intolerance laktózy oddálila mnoho lidí od mléka a všech mléčných výrobků, sýrů na prvním místě, ale naštěstí toto zřeknutí se nemusí být účinně integrální. Za prvé, mnoho tvrdých a polotvrdých sýrů, pokud jsou vystaveny odpovídajícímu koření, jsou přirozeně bez laktózy, protože tento proces přeměňuje přítomnou laktózu na kyselinu mléčnou.
Pokud jde o čerstvé měkké sýry, na druhé straně je přítomnost laktózy významná a nemohla by být normálně konzumována netolerantními lidmi. Milovníci čerstvých a měkkých sýrů se však nemusí nutně zbavit tohoto potěšení, protože technika nyní umožňuje vyrábět tyto druhy sýrů bez laktózy.
To je způsobeno přidáním enzymu laktázy (získaného z kvasinek) do mléka během výroby sýra, který umožňuje štěpení laktózy na dva cukry, které ji tvoří, glukózu a galaktózu, stravitelné i nesnášenlivostí.
Chuť/vůně:
Chuť a vůně jsou sladké a jemné.
Zrání:
Čerstvý sýr, je optimální po 10-12 dnech zrání.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU.