Caciotta senza Lattosio 300g

Český název: Caciotta měkký sýr -Bez Laktózy

Intolerance laktózy oddálila mnoho lidí od mléka a všech mléčných výrobků, sýrů na prvním místě, ale naštěstí toto zřeknutí se nemusí být účinně integrální. Za prvé, mnoho tvrdých a polotvrdých sýrů, pokud jsou vystaveny odpovídajícímu koření, jsou přirozeně bez laktózy, protože tento proces přeměňuje přítomnou laktózu na kyselinu mléčnou.

Pokud jde o čerstvé měkké sýry, na druhé straně je přítomnost laktózy významná a nemohla by být normálně konzumována netolerantními lidmi. Milovníci čerstvých a měkkých sýrů se však nemusí nutně zbavit tohoto potěšení, protože technika nyní umožňuje vyrábět tyto druhy sýrů bez laktózy. 

To je způsobeno přidáním enzymu laktázy (získaného z kvasinek) do mléka během výroby sýra, který umožňuje štěpení laktózy na dva cukry, které ji tvoří, glukózu a galaktózu, stravitelné i nesnášenlivostí.

Chuť/vůně:

Chuť a vůně jsou sladké a jemné.

Zrání:

Čerstvý sýr, je optimální po 10-12 dnech zrání.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.



SPECIFIKACE

Hmotnost: 300g
Složení: Kravské MLÉKO, sůl, syřidlo, mléčné fermenty, ošetřené na povrchu konzervantem E235, E202. Nejedlá kůže. Výrobek obsahuje glukózu a galaktózu v důsledku rozpadu laktózy.
Skladem
246 Kč

Intolerance laktózy oddálila mnoho lidí od mléka a všech mléčných výrobků, sýrů na prvním místě, ale naštěstí toto zřeknutí se nemusí být účinně integrální. Za prvé, mnoho tvrdých a polotvrdých sýrů, pokud jsou vystaveny odpovídajícímu koření, jsou přirozeně bez laktózy, protože tento proces přeměňuje přítomnou laktózu na kyselinu mléčnou.

Pokud jde o čerstvé měkké sýry, na druhé straně je přítomnost laktózy významná a nemohla by být normálně konzumována netolerantními lidmi. Milovníci čerstvých a měkkých sýrů se však nemusí nutně zbavit tohoto potěšení, protože technika nyní umožňuje vyrábět tyto druhy sýrů bez laktózy. 

To je způsobeno přidáním enzymu laktázy (získaného z kvasinek) do mléka během výroby sýra, který umožňuje štěpení laktózy na dva cukry, které ji tvoří, glukózu a galaktózu, stravitelné i nesnášenlivostí.

Chuť/vůně:

Chuť a vůně jsou sladké a jemné.

Zrání:

Čerstvý sýr, je optimální po 10-12 dnech zrání.

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.



Související produkty