Montanari & Gruzza Parmigiano Reggiano D.O.P. 40 mesi 300g
Trpělivě odpočíval na dlouhých dřevěných prknech velkých kol Parmigiano Reggiano dlouhých 40 měsíců.
Živý sýr dozrává, zvyšuje jeho aroma; vůně je opojná, rozvíjí a zostřuje chuť; Textura se stává hustší a drobivější a barva ještě intenzivnější.
Malé bílé krystaly, které se tvoří v sýru, jsou jasným znakem dlouhého zrání, jsou aglomeráty tyrosinu, jedné z esenciálních aminokyselin uvolňovaných procesem dlouhého zrání. Drahocenné mléčné bílkoviny, které jsou pro většinu obtížně stravitelné, se tak díky svému rozkladu snáze vstřebávají, což vyjadřuje velkou harmonii organoleptických a senzorických hodnot.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 300g |
Složení: | MLÉKO,sůl,sýřidlo. |
Trpělivě odpočíval na dlouhých dřevěných prknech velkých kol Parmigiano Reggiano dlouhých 40 měsíců.
Živý sýr dozrává, zvyšuje jeho aroma; vůně je opojná, rozvíjí a zostřuje chuť; Textura se stává hustší a drobivější a barva ještě intenzivnější.
Malé bílé krystaly, které se tvoří v sýru, jsou jasným znakem dlouhého zrání, jsou aglomeráty tyrosinu, jedné z esenciálních aminokyselin uvolňovaných procesem dlouhého zrání. Drahocenné mléčné bílkoviny, které jsou pro většinu obtížně stravitelné, se tak díky svému rozkladu snáze vstřebávají, což vyjadřuje velkou harmonii organoleptických a senzorických hodnot.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU.