Negroni Zampone 1000g

Český název: Plněná vepřová nožička v hliníkovém varném sáčku

Zampone (vepřová klobása plněná vepřovým masem) se připravuje mletím vepřového masa v mlýnku na maso. V případě potřeby lze před tímto procesem provést ořezávání. Takto získaná směs se naplní do přírodního střívka tvořeného přední nohou prasete, doplněnou distální falangou a na horním konci se sváže.


Výrobek je poté zabalen do hliníkových sáčků a předvařen ve vakuu nebo při atmosférickém tlaku. Zampone 100% Italian Meat má jemnou texturu a nezaměnitelně výrazné aroma.

Příprava:

Vložte do hrnce s vodou v neotevřeném aluminiovém sáčku a vařte cca 30-45 minut.Poté vyjmněte ze sáčku a podávejte s vařenou čočkou/ nebo bramborovou kaší/.

Dobrou chuť!


Bez lepku


Bez přidaných polyfosforečnanů

SPECIFIKACE

Hmotnost: 1000g
Skladem
719 Kč

Zampone (vepřová klobása plněná vepřovým masem) se připravuje mletím vepřového masa v mlýnku na maso. V případě potřeby lze před tímto procesem provést ořezávání. Takto získaná směs se naplní do přírodního střívka tvořeného přední nohou prasete, doplněnou distální falangou a na horním konci se sváže.


Výrobek je poté zabalen do hliníkových sáčků a předvařen ve vakuu nebo při atmosférickém tlaku. Zampone 100% Italian Meat má jemnou texturu a nezaměnitelně výrazné aroma.

Příprava:

Vložte do hrnce s vodou v neotevřeném aluminiovém sáčku a vařte cca 30-45 minut.Poté vyjmněte ze sáčku a podávejte s vařenou čočkou/ nebo bramborovou kaší/.

Dobrou chuť!


Bez lepku


Bez přidaných polyfosforečnanů

Související produkty