Negroni Zampone 1000g
Zampone (vepřová klobása plněná vepřovým masem) se připravuje mletím vepřového masa v mlýnku na maso. V případě potřeby lze před tímto procesem provést ořezávání. Takto získaná směs se naplní do přírodního střívka tvořeného přední nohou prasete, doplněnou distální falangou a na horním konci se sváže.
Výrobek je poté zabalen do hliníkových sáčků a předvařen ve vakuu nebo při atmosférickém tlaku. Zampone 100% Italian Meat má jemnou texturu a nezaměnitelně výrazné aroma.
Příprava:
Vložte do hrnce s vodou v neotevřeném aluminiovém sáčku a vařte cca 30-45 minut.Poté vyjmněte ze sáčku a podávejte s vařenou čočkou/ nebo bramborovou kaší/.
Dobrou chuť!
Bez lepku
Bez přidaných polyfosforečnanů
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 1000g |
Zampone (vepřová klobása plněná vepřovým masem) se připravuje mletím vepřového masa v mlýnku na maso. V případě potřeby lze před tímto procesem provést ořezávání. Takto získaná směs se naplní do přírodního střívka tvořeného přední nohou prasete, doplněnou distální falangou a na horním konci se sváže.
Výrobek je poté zabalen do hliníkových sáčků a předvařen ve vakuu nebo při atmosférickém tlaku. Zampone 100% Italian Meat má jemnou texturu a nezaměnitelně výrazné aroma.
Příprava:
Vložte do hrnce s vodou v neotevřeném aluminiovém sáčku a vařte cca 30-45 minut.Poté vyjmněte ze sáčku a podávejte s vařenou čočkou/ nebo bramborovou kaší/.
Dobrou chuť!
Bez lepku
Bez přidaných polyfosforečnanů