Paneangeli Gelatina želatina na folii 12g

Český název: Želatina na folii

Vynikající přírodní želírující činidlo. Díky procesu výběru surovin je zaručena vysoká želírovací síla u malých a lehkých listů.

Ideální pro přípravu různých druhů dezertů: bavorský krém, panna cotta, pěna a parfaits, pro přípravu a zdobení slaných pokrmů, jako je aspik, paštika a želé na bázi masa, drůbeže, ryb a zeleniny.

Pro přípravu 500 g želatiny je vhodný 12g sáček.


Použití:Želatinu namočte na 10 minut do studené vody, vymačkejte a rozpusťte na mírném ohni bez varu. Nechte vychladnout.

POUŽITÍ ZA STUDENA: PŘIDEJTE ji k ingrediencím a dobře promíchejte.

HORKÉ: Misky zalijte ještě tekutou želatinou.

Před vyjmutím z formy vložte na 2 hodiny do lednice.

Nelze použít s čerstvým kiwi a ananasem.

SPECIFIKACE

Hmotnost: 12g
Skladem
69 Kč

Vynikající přírodní želírující činidlo. Díky procesu výběru surovin je zaručena vysoká želírovací síla u malých a lehkých listů.

Ideální pro přípravu různých druhů dezertů: bavorský krém, panna cotta, pěna a parfaits, pro přípravu a zdobení slaných pokrmů, jako je aspik, paštika a želé na bázi masa, drůbeže, ryb a zeleniny.

Pro přípravu 500 g želatiny je vhodný 12g sáček.


Použití:Želatinu namočte na 10 minut do studené vody, vymačkejte a rozpusťte na mírném ohni bez varu. Nechte vychladnout.

POUŽITÍ ZA STUDENA: PŘIDEJTE ji k ingrediencím a dobře promíchejte.

HORKÉ: Misky zalijte ještě tekutou želatinou.

Před vyjmutím z formy vložte na 2 hodiny do lednice.

Nelze použít s čerstvým kiwi a ananasem.

Související produkty