Renzini Prosciutto al Tartufo 100g
Nejedná se o šunku s dlouhou expozicí, ale o to nejlepší, co si lze v masných výrobcích představit.
Výrobní proces je tradiční; již na začátku je výběr stehen zvláštní, maso má různé kvality a velké množství tuku, aby bylo zajištěno dlouhodobé solení v koření.
po dobu tří týdnů šunky nasávají sůl v nerezové lázni. Po nasolení se černý pepř a koření otírají masážními pohyby. Aby bylo solení dokončeno, šunka tři měsíce odpočívá a pomalu vysychá. Teď je na řadě mořský vzduch, který než dorazil do údolí, pohltil v horách síly balzámy lesa. V závislosti na ročním období otevřete okna a pokračujte v sušení. Pak jdou dolů do sklepa: tady se po 12 měsících všechno koření dál solí. Výsledek je úchvatný a velmi vzrušující: v okamžiku ochutnání budete muset pochopit, téměř poslouchat, vzácnou sladkost jeho plátku a tukové pruhy, které dodávají harmonii a jemnost.
ODESÍLÁME V TERMOOBALU.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 100g |
Složení: | vepřová kýta, EU,sůl,balsamický ocet di Modena IGPúvinný ocet,mošt z vařených hroznů/,dextroza,sacharoza,koření 0,2%,přírodní aromata,konzervanty/E250,E252/,antioxidant/E 301/,pokrytí na základě 0,5% lanýže:přírodní aroma,rohovníková mouka,sůl 1%,dehydratovaného letního lanýže/hliza aestivum vitt/ |
Nejedná se o šunku s dlouhou expozicí, ale o to nejlepší, co si lze v masných výrobcích představit.
Výrobní proces je tradiční; již na začátku je výběr stehen zvláštní, maso má různé kvality a velké množství tuku, aby bylo zajištěno dlouhodobé solení v koření.
po dobu tří týdnů šunky nasávají sůl v nerezové lázni. Po nasolení se černý pepř a koření otírají masážními pohyby. Aby bylo solení dokončeno, šunka tři měsíce odpočívá a pomalu vysychá. Teď je na řadě mořský vzduch, který než dorazil do údolí, pohltil v horách síly balzámy lesa. V závislosti na ročním období otevřete okna a pokračujte v sušení. Pak jdou dolů do sklepa: tady se po 12 měsících všechno koření dál solí. Výsledek je úchvatný a velmi vzrušující: v okamžiku ochutnání budete muset pochopit, téměř poslouchat, vzácnou sladkost jeho plátku a tukové pruhy, které dodávají harmonii a jemnost.
ODESÍLÁME V TERMOOBALU.