Barilla Cannelloni 250g
Cannelloni mají starobylý původ a dlouhou historii. Barilla reinterpretuje tuto tradici prostřednictvím Emilian Egg Cannelloni, které se zrodilo ze setkání mezi opravdovostí, vášní pro skutečnou kuchyni a touhou ohromit novými recepty.
Jsou bohaté na chuť a ideální pro uložení těch nejnápaditějších omáček, jsou ideální pro vaše pečené recepty.
IDEÁLNÍ S ...
Harmonie chutí vytvořená ricottou a špenátem nebo pro klasičtější recept Vaječné Cannelloni s masovou omáčkou.
Pouze čerstvá vejce
100% čerstvá vejce od slepic z volného výběhu
Porézní a jemné těsto
Doba vaření: v závislosti na náplni. Ihned v troubě
TIPY NA VAŘENÍ:_
NAŠE CANNELLONI NEMUSÍ BÝT PŘEDVAŘENÉ VE VODĚ. Pečeme přímo v horkovzdušné troubě předehřáté na 220°C. Během pečení plech nezakrývejte.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 250g |
Složení: | Krupice z tvrdé pšenice, Kategorie A čerstvá vejce. |
Klasifikace: | ENERGIE Kj 1569 ENERGIE Kcal 371 TUKY g 5 z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY g 1,5 KARBOHYDRÁTY g 65,5 z toho CUKRY g 3 VLÁKNA g 4 BÍLKOVINY g 14 SŮL g 0,075 |
Cannelloni mají starobylý původ a dlouhou historii. Barilla reinterpretuje tuto tradici prostřednictvím Emilian Egg Cannelloni, které se zrodilo ze setkání mezi opravdovostí, vášní pro skutečnou kuchyni a touhou ohromit novými recepty.
Jsou bohaté na chuť a ideální pro uložení těch nejnápaditějších omáček, jsou ideální pro vaše pečené recepty.
IDEÁLNÍ S ...
Harmonie chutí vytvořená ricottou a špenátem nebo pro klasičtější recept Vaječné Cannelloni s masovou omáčkou.
Pouze čerstvá vejce
100% čerstvá vejce od slepic z volného výběhu
Porézní a jemné těsto
Doba vaření: v závislosti na náplni. Ihned v troubě
TIPY NA VAŘENÍ:_
NAŠE CANNELLONI NEMUSÍ BÝT PŘEDVAŘENÉ VE VODĚ. Pečeme přímo v horkovzdušné troubě předehřáté na 220°C. Během pečení plech nezakrývejte.