Barilla Farro 400g

Český název: Pšenice Špalda

Špalda, která je považována za vzácnou již od římských dob, je nyní jedním z protagonistů středomořské stravy. Chutné, zdravé a zdroj vlákniny; Vyzkoušejte ho jako rizoto nebo do chutných salátů. Rychlá a snadná příprava, vaří se přímo ve vroucí osolené vodě.

IDEÁLNÍ S ...

Ideální pro teplou i studenou kuchyni. Doporučujeme čerstvý a chutný recept s cherry rajčaty, rukolou a čerstvým kozím sýrem. Zjistěte, jak na to....

100% italský původ
Zdroj vlákniny a bílkovin
Doba vaření pouze 10 minut bez předmáčení

Tipy na vaření:Špaldu vaříme ve vroucí osolené vodě 10 minut a po scezení necháme 3/4 minuty odpočívat, pokapeme extra panenským olivovým olejem. Nezakrývejte.

SPECIFIKACE

Hmotnost: 400g
Složení: Špaldový krk
Klasifikace: ENERGIE Kj 1493 ENERGIE Kcal 353 TUKY g 3,0 z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY g 0,5 KARBOHYDRÁTY g 65,5 z toho CUKRY g 1,2 VLÁKNA g 8,0 BÍLKOVINY g 12 SŮL g 0,010 FOSFOR Mg 330 ŽELEZO Mg 2,5 HOŘČÍK Mg 105 ZINEK Mg 3,1 DRASLÍK Mg 400
Skladem
185 Kč

Špalda, která je považována za vzácnou již od římských dob, je nyní jedním z protagonistů středomořské stravy. Chutné, zdravé a zdroj vlákniny; Vyzkoušejte ho jako rizoto nebo do chutných salátů. Rychlá a snadná příprava, vaří se přímo ve vroucí osolené vodě.

IDEÁLNÍ S ...

Ideální pro teplou i studenou kuchyni. Doporučujeme čerstvý a chutný recept s cherry rajčaty, rukolou a čerstvým kozím sýrem. Zjistěte, jak na to....

100% italský původ
Zdroj vlákniny a bílkovin
Doba vaření pouze 10 minut bez předmáčení

Tipy na vaření:Špaldu vaříme ve vroucí osolené vodě 10 minut a po scezení necháme 3/4 minuty odpočívat, pokapeme extra panenským olivovým olejem. Nezakrývejte.
ENERGIE Kj 1493 ENERGIE Kcal 353 TUKY g 3,0 z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY g 0,5 KARBOHYDRÁTY g 65,5 z toho CUKRY g 1,2 VLÁKNA g 8,0 BÍLKOVINY g 12 SŮL g 0,010 FOSFOR Mg 330 ŽELEZO Mg 2,5 HOŘČÍK Mg 105 ZINEK Mg 3,1 DRASLÍK Mg 400

Související produkty