Barilla Penne Rigate 500g
Těstoviny Penne Rigate jsou oblíbené po celé Itálii a jejich název se různí napříč regiony. Například v Umbii se jim říká „spole“ a na jihu „maltagliati“. Penne Rigate jsou fenoménem proslulým svojí univerzálností, který vyřeší každou i neočekávanou situaci: od večeře připravené pro přátele na poslední chvíli až po tradiční rodinné setkání u obrovské mísy Penne all' Arrabbiata nebo ragú.
DOPORUČUJE SE, ABY BYLI PODÁVÁNÉ S:
Díky velkému průměru a rýhám je Penne ideální pro zachycení omáček po celém povrchu těstoviny. Zkuste Penne s omáčkou s většími kousky masa nebo zeleniny, s jemnými smetanovými omáčkami jako je např. houbová smetanová omáčka či s rajčatovými nebo pikantními omáčkami. Penne jsou také vynikající v zapečených pokrmech z jednoho hrnce známých jako „pasta al forno“.
Doba vaření:11 minut
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 500g |
Složení: | Semolina z tvrdé pšenice ,Voda. |
Klasifikace: | Energie 359 kcal Energie 1521 Kj Tuk 2.0 g Z toho: nasycené mastné kyseliny 0.5 g Sacharidy 71.2 g Z toho: cukry 3.5 g Vláknina 3.0 g Bílkoviny 12.5 g Sůl 0.013 g |
Těstoviny Penne Rigate jsou oblíbené po celé Itálii a jejich název se různí napříč regiony. Například v Umbii se jim říká „spole“ a na jihu „maltagliati“. Penne Rigate jsou fenoménem proslulým svojí univerzálností, který vyřeší každou i neočekávanou situaci: od večeře připravené pro přátele na poslední chvíli až po tradiční rodinné setkání u obrovské mísy Penne all' Arrabbiata nebo ragú.
DOPORUČUJE SE, ABY BYLI PODÁVÁNÉ S:
Díky velkému průměru a rýhám je Penne ideální pro zachycení omáček po celém povrchu těstoviny. Zkuste Penne s omáčkou s většími kousky masa nebo zeleniny, s jemnými smetanovými omáčkami jako je např. houbová smetanová omáčka či s rajčatovými nebo pikantními omáčkami. Penne jsou také vynikající v zapečených pokrmech z jednoho hrnce známých jako „pasta al forno“.
Doba vaření:11 minut