Barilla Tortiglioni bezlepkové 400g
Těstoviny se silnou osobností, Tortiglioni se skvěle hodí k hutným a plným omáčkám, ať už se jedná o luxusní masové omáčky nebo rafinované omáčky na bázi smetany a hub, a skvěle se hodí i k přípravě pečených koláčů.
Jejich úspěch je jistý i v kombinaci s nápaditými zeleninovými omáčkami: Barilla doporučuje vyzkoušet je s hříbky a zelím nebo se sýrovým krémem a čočkou bez vajec.
Díky nové receptuře s hnědou rýží nyní bezlepkové Tortiglioni nabízí ještě harmoničtější a vyváženější chuť pro bezlepkové těstoviny, které jsou konečně stejně dobré jako Barilla všech dob.
IDEÁLNÍ S ...
Těstoviny se silnou osobností, Tortiglioni se skvěle hodí k hutným a plným omáčkám, ať už se jedná o luxusní masové omáčky nebo rafinované omáčky na bázi smetany a hub, a skvěle se hodí i k přípravě pečených koláčů.
Jejich úspěch je jistý i v kombinaci s nápaditými zeleninovými omáčkami: Barilla doporučuje vyzkoušet je s hříbky a zelím nebo se sýrovým krémem a čočkou.
Doba vaření: 10 minut
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 400g |
Složení: | Voda Bílá kukuřičná mouka (65%) ,Žlutá kukuřičná mouka (29,5 %) ,Mouka z hnědé rýže (10%), Emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin |
Klasifikace: | ENERGIE Kj 1540 ENERGIE Kcal 363 TUKY g 1,5 z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY g 0,7 KARBOHYDRÁTY g 79,6 z toho CUKRY g 0,6 VLÁKNA g 1,7 BÍLKOVINY g 6,9 SŮL g 0,002 |
Těstoviny se silnou osobností, Tortiglioni se skvěle hodí k hutným a plným omáčkám, ať už se jedná o luxusní masové omáčky nebo rafinované omáčky na bázi smetany a hub, a skvěle se hodí i k přípravě pečených koláčů.
Jejich úspěch je jistý i v kombinaci s nápaditými zeleninovými omáčkami: Barilla doporučuje vyzkoušet je s hříbky a zelím nebo se sýrovým krémem a čočkou bez vajec.
Díky nové receptuře s hnědou rýží nyní bezlepkové Tortiglioni nabízí ještě harmoničtější a vyváženější chuť pro bezlepkové těstoviny, které jsou konečně stejně dobré jako Barilla všech dob.
IDEÁLNÍ S ...
Těstoviny se silnou osobností, Tortiglioni se skvěle hodí k hutným a plným omáčkám, ať už se jedná o luxusní masové omáčky nebo rafinované omáčky na bázi smetany a hub, a skvěle se hodí i k přípravě pečených koláčů.
Jejich úspěch je jistý i v kombinaci s nápaditými zeleninovými omáčkami: Barilla doporučuje vyzkoušet je s hříbky a zelím nebo se sýrovým krémem a čočkou.
Doba vaření: 10 minut