Morelli Linguine Limone e Pepe 250g

Český název: Těstoviny s citronem a pepřem a pšeničnými klíčky

Rady pro vaření : Připravte 1 litr vody na každých 100 gramů produktu, který se má vařit ve velkém hrnci; přidejte hrubou sůl (asi 10 - 12 gramů na litr); přivést k varu; přidejte těstoviny a vařte po uvedenou dobu. Přeceďte a dochuťte. Přítomnost čerstvých pšeničných klíčků zanechává vodu na vaření mírně zelenou

Těstoviny Morelli - "pasta" s pšeničným klíčkem. Vysoce kvalitní semolinové těstoviny z Toskánska pomalu sušené a vyráběné tradiční metodou.


Tajemství je pšeničný klíček, který se znovu začleňuje do semoliny.

Ti, kteří vyzkoušeli Pasta Morelli vědí: poznali vlastnosti; chuť a vůni pšenice.

Těstoviny Morelli jsou považovány za ty nejkvalitnější, a to nejen díky své pšenično - klíčkové složce, ale také proto, že vybírají nejlepší semolinu, která se zpracovává řemeslnou technikou.

Stroje pomalu lisují hnětenou směs, ručně se dává na rámy, proces sušení probíhá v chladírenských místnostech, kde těstoviny zůstávají po dobu 36 hodin při nízké teplotě. Tím se udržuje vnitřní chuť a výživné vlastnosti produktu.

SPECIFIKACE

Hmotnost: 250g
Složení: rupice z tvrdé pšenice, Voda, Pšeničné klíčky, Přírodní aroma citronu, Koncentrovaný prášek z citronové šťávy, Prášek z černého pepře
Alergeny: Obsahuje obiloviny obsahující lepek. Vyrobeno v továrně, která zpracovává také produkty na bázi vajec, ryb, derivátů korýšů.
Klasifikace: Nutriční hodnoty na 100 g produktu Energetická hodnota (Kcal): 355 Energetická hodnota (Kj): 1505 Bílkoviny (g): 13 Sacharidy (g): 70 Cukr (g): 3.1 Vláknina (g): 3,0 Tuk (g): 1,9 Nasycené mastné kyseliny (g): 0,3 Sůl (g):> 0,10
Skladem
132 Kč

Rady pro vaření : Připravte 1 litr vody na každých 100 gramů produktu, který se má vařit ve velkém hrnci; přidejte hrubou sůl (asi 10 - 12 gramů na litr); přivést k varu; přidejte těstoviny a vařte po uvedenou dobu. Přeceďte a dochuťte. Přítomnost čerstvých pšeničných klíčků zanechává vodu na vaření mírně zelenou

Těstoviny Morelli - "pasta" s pšeničným klíčkem. Vysoce kvalitní semolinové těstoviny z Toskánska pomalu sušené a vyráběné tradiční metodou.


Tajemství je pšeničný klíček, který se znovu začleňuje do semoliny.

Ti, kteří vyzkoušeli Pasta Morelli vědí: poznali vlastnosti; chuť a vůni pšenice.

Těstoviny Morelli jsou považovány za ty nejkvalitnější, a to nejen díky své pšenično - klíčkové složce, ale také proto, že vybírají nejlepší semolinu, která se zpracovává řemeslnou technikou.

Stroje pomalu lisují hnětenou směs, ručně se dává na rámy, proces sušení probíhá v chladírenských místnostech, kde těstoviny zůstávají po dobu 36 hodin při nízké teplotě. Tím se udržuje vnitřní chuť a výživné vlastnosti produktu.

Související produkty