Morelli Linguine Limone e Pepe 250g
Rady pro vaření : Připravte 1 litr vody na každých 100 gramů produktu, který se má vařit ve velkém hrnci; přidejte hrubou sůl (asi 10 - 12 gramů na litr); přivést k varu; přidejte těstoviny a vařte po uvedenou dobu. Přeceďte a dochuťte. Přítomnost čerstvých pšeničných klíčků zanechává vodu na vaření mírně zelenou
Těstoviny Morelli - "pasta" s pšeničným klíčkem. Vysoce kvalitní semolinové těstoviny z Toskánska pomalu sušené a vyráběné tradiční metodou.
Tajemství je pšeničný klíček, který se znovu začleňuje do semoliny.
Ti, kteří vyzkoušeli Pasta Morelli vědí: poznali vlastnosti; chuť a vůni pšenice.
Těstoviny Morelli jsou považovány za ty nejkvalitnější, a to nejen díky své pšenično - klíčkové složce, ale také proto, že vybírají nejlepší semolinu, která se zpracovává řemeslnou technikou.
Stroje pomalu lisují hnětenou směs, ručně se dává na rámy, proces sušení probíhá v chladírenských místnostech, kde těstoviny zůstávají po dobu 36 hodin při nízké teplotě. Tím se udržuje vnitřní chuť a výživné vlastnosti produktu.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 250g |
Složení: | rupice z tvrdé pšenice, Voda, Pšeničné klíčky, Přírodní aroma citronu, Koncentrovaný prášek z citronové šťávy, Prášek z černého pepře |
Alergeny: | Obsahuje obiloviny obsahující lepek. Vyrobeno v továrně, která zpracovává také produkty na bázi vajec, ryb, derivátů korýšů. |
Klasifikace: | Nutriční hodnoty na 100 g produktu Energetická hodnota (Kcal): 355 Energetická hodnota (Kj): 1505 Bílkoviny (g): 13 Sacharidy (g): 70 Cukr (g): 3.1 Vláknina (g): 3,0 Tuk (g): 1,9 Nasycené mastné kyseliny (g): 0,3 Sůl (g):> 0,10 |
Rady pro vaření : Připravte 1 litr vody na každých 100 gramů produktu, který se má vařit ve velkém hrnci; přidejte hrubou sůl (asi 10 - 12 gramů na litr); přivést k varu; přidejte těstoviny a vařte po uvedenou dobu. Přeceďte a dochuťte. Přítomnost čerstvých pšeničných klíčků zanechává vodu na vaření mírně zelenou
Těstoviny Morelli - "pasta" s pšeničným klíčkem. Vysoce kvalitní semolinové těstoviny z Toskánska pomalu sušené a vyráběné tradiční metodou.
Tajemství je pšeničný klíček, který se znovu začleňuje do semoliny.
Ti, kteří vyzkoušeli Pasta Morelli vědí: poznali vlastnosti; chuť a vůni pšenice.
Těstoviny Morelli jsou považovány za ty nejkvalitnější, a to nejen díky své pšenično - klíčkové složce, ale také proto, že vybírají nejlepší semolinu, která se zpracovává řemeslnou technikou.
Stroje pomalu lisují hnětenou směs, ručně se dává na rámy, proces sušení probíhá v chladírenských místnostech, kde těstoviny zůstávají po dobu 36 hodin při nízké teplotě. Tím se udržuje vnitřní chuť a výživné vlastnosti produktu.