Morelli Tagliatelle Fungo porcino 250g
Rady pro vaření:
Připravte 1 litr vody na každých 100 gramů produktu, který se má vařit ve velkém hrnci; přidejte hrubou sůl (asi 10 - 12 gramů na litr); přivést k varu; přidejte těstoviny a vařte po uvedenou dobu. Přeceďte a dochuťte. Přítomnost čerstvých pšeničných klíčků zanechává vodu na vaření mírně zelenou
Těstoviny Morelli - "pasta" s pšeničným klíčkem. Vysoce kvalitní semolinové těstoviny z Toskánska pomalu sušené a vyráběné tradiční metodou.
Tajemství je pšeničný klíček, který se znovu začleňuje do semoliny.
Ti, kteří vyzkoušeli Pasta Morelli vědí: poznali vlastnosti; chuť a vůni pšenice.
Těstoviny Morelli jsou považovány za ty nejkvalitnější, a to nejen díky své pšenično - klíčkové složce, ale také proto, že vybírají nejlepší semolinu, která se zpracovává řemeslnou technikou.
Stroje pomalu lisují hnětenou směs, ručně se dává na rámy, proces sušení probíhá v chladírenských místnostech, kde těstoviny zůstávají po dobu 36 hodin při nízké teplotě. Tím se udržuje vnitřní chuť a výživné vlastnosti produktu.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 250g |
Složení: | Krupice z tvrdé pšenice, Voda, Vejce, Pšeničné klíčky, Přírodní extrakt z hříbků (BoletusEdulis) rovnající se 50 g hříbků na 1 kg krupice, Přírodní příchutě |
Alergeny: | Obsahuje obiloviny obsahující lepek, vejce. Vyrobeno v továrně, která zpracovává také produkty na bázi ryb, deriváty měkkýšů. |
Klasifikace: | Nutriční hodnoty na 100 g produktu Energetická hodnota (Kcal): 361 Energetická hodnota (Kj): 1528 Bílkoviny (g): 15 Sacharidy (g): 69 Cukr (g): 2,8 Vláknina (g): 3,7 Tuk (g): 2.2 Nasycené mastné kyseliny (g): 0,6 Sůl (g): 0,05 |
Rady pro vaření:
Připravte 1 litr vody na každých 100 gramů produktu, který se má vařit ve velkém hrnci; přidejte hrubou sůl (asi 10 - 12 gramů na litr); přivést k varu; přidejte těstoviny a vařte po uvedenou dobu. Přeceďte a dochuťte. Přítomnost čerstvých pšeničných klíčků zanechává vodu na vaření mírně zelenou
Těstoviny Morelli - "pasta" s pšeničným klíčkem. Vysoce kvalitní semolinové těstoviny z Toskánska pomalu sušené a vyráběné tradiční metodou.
Tajemství je pšeničný klíček, který se znovu začleňuje do semoliny.
Ti, kteří vyzkoušeli Pasta Morelli vědí: poznali vlastnosti; chuť a vůni pšenice.
Těstoviny Morelli jsou považovány za ty nejkvalitnější, a to nejen díky své pšenično - klíčkové složce, ale také proto, že vybírají nejlepší semolinu, která se zpracovává řemeslnou technikou.
Stroje pomalu lisují hnětenou směs, ručně se dává na rámy, proces sušení probíhá v chladírenských místnostech, kde těstoviny zůstávají po dobu 36 hodin při nízké teplotě. Tím se udržuje vnitřní chuť a výživné vlastnosti produktu.