Renzini Mortadella di Cinghiale 100g

Český název: Mortadella z divokého prasete

Mortadella z divočáka spočívá v přípravě směsi se 55 % libového kančího masa, které se kombinuje s vepřovým masem. Šikovné přidání aromat, vše přírodního původu, umocňuje chuť mortadelly, která po nakrájení plně odhalí svou nenapodobitelnou kvalitu jemného salámu.

ODESÍLÁME V TERMOOBALU.

SPECIFIKACE

Hmotnost: 100g
Složení: Maso z divočáka 55 % (původ: EU), vepřové maso 40 % (původ: Itálie), sůl, sacharóza, aromata, PISTÁCIE 1 %, koření, antioxidant (E301), konzervant (E250). Nejedlé střevo.
Skladem
136 Kč
Mortadella z divočáka spočívá v přípravě směsi se 55 % libového kančího masa, které se kombinuje s vepřovým masem. Šikovné přidání aromat, vše přírodního původu, umocňuje chuť mortadelly, která po nakrájení plně odhalí svou nenapodobitelnou kvalitu jemného salámu.

ODESÍLÁME V TERMOOBALU.

Související produkty