Renzini Mortadella di Cinghiale 100g
Český název:
Mortadella z divokého prasete
Mortadella z divočáka spočívá v přípravě směsi se 55 % libového kančího masa, které se kombinuje s vepřovým masem. Šikovné přidání aromat, vše přírodního původu, umocňuje chuť mortadelly, která po nakrájení plně odhalí svou nenapodobitelnou kvalitu jemného salámu.
ODESÍLÁME V TERMOOBALU.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 100g |
Složení: | Maso z divočáka 55 % (původ: EU), vepřové maso 40 % (původ: Itálie), sůl, sacharóza, aromata, PISTÁCIE 1 %, koření, antioxidant (E301), konzervant (E250). Nejedlé střevo. |
Skladem
136 Kč
Mortadella z divočáka spočívá v přípravě směsi se 55 % libového kančího masa, které se kombinuje s vepřovým masem. Šikovné přidání aromat, vše přírodního původu, umocňuje chuť mortadelly, která po nakrájení plně odhalí svou nenapodobitelnou kvalitu jemného salámu.
ODESÍLÁME V TERMOOBALU.