Simonini Ventricina Piccante 2kg
Český název:
Pikantní vepřový salám
Salám se vyrábí fermentací syrového masa, především mletého masa, slaniny a plece, hrubě namletého, smíchaného se solí a různým dalším přírodním kořením a nechat zrát v kontrolovaném prostředí.
Naložený s paprikou a červenou paprikou vytváří velmi pálivý, hrubě řezaný salám s pikantní a příjemnou dochutí.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 2kg |
Složení: | Vepřové maso, sůl, aromata, přírodní aromata, dextróza, antioxidant: E300, konzervanty: E250,E252. |
Klasifikace: | Typické hodnoty na 100 g Energie 1487 kJ/359 kcal Tuk 31 g z toho nasycené mastné kyseliny 12 g Sacharidy <0,5 g z toho cukry < 0,5 g Vláknina 4,7 g Bílkoviny 20 g Sůl 3,9 g |
Skladem
1 137 Kč
Salám se vyrábí fermentací syrového masa, především mletého masa, slaniny a plece, hrubě namletého, smíchaného se solí a různým dalším přírodním kořením a nechat zrát v kontrolovaném prostředí.
Naložený s paprikou a červenou paprikou vytváří velmi pálivý, hrubě řezaný salám s pikantní a příjemnou dochutí.