Pro vstup do této kategorie prosím potvrďte, že je Vám více než 18 let.
Tommasi Valpolicella Ripasso 2019 DOC 0,75l
Nejlepší výběr Valpolicella se předává přes amaronové výlisky, aby se získala druhá fermentace, která obohatí její vůni, tělo a složitost.Byli jsme tak hrdí na naše první Ripasso, vyrobené z nejlepšího výběru hroznů, že jsme se stali první rodinou, která to ukázala na etiketě.
Ocenění
2015 James Suckling 92 bodů
2015 Wine Spectator 90 bodů
2016 James Suckling 92 bodů
2016 brýle Gambero Rosso
2017 James Suckling 93 bodů
2017 Falstaff 91 bodů
2017 karafa 90 bod
Intenzivní a jasně rubínově červená barva, nos je bohatý a intenzivně kořeněný, s tóny zralého třešňového džemu, tabáku a černého pepře. Na patře je elegantní a plné, s jemnými a hedvábnými tříslovinami a dlouhou výdrží.
Hodí se k pokrmům z pozemské kuchyně, je vynikající k vařeným, dušeným a grilovaným červeným masům.
PůvodVinice Conca d'oro a La Groletta crus, v kopcovité oblasti Valpolicella Classica.
Alkohol 13,5% vol.
Servisní teplota16-18 ° C
Sušení hroznů je jedinečnou metodou Valpolicella Classica, která vždy charakterizovala produkci skvělých vín této oblasti, jako jsou Amarone, Ripasso a Recioto.V průběhu staletí se tato technika sušení nejlepších hroznů po dobu sto dnů na Arele, tzv. Bambusové stojany, uchovala v pevné tradici, díky níž byla tato technika produktivní dokonalostí Valpolicella.
SPECIFIKACE
Objem: | 0,75l |
Složení: | Corvina 70%, Rondinella 25%, Corvinone 5% |
Nejlepší výběr Valpolicella se předává přes amaronové výlisky, aby se získala druhá fermentace, která obohatí její vůni, tělo a složitost.Byli jsme tak hrdí na naše první Ripasso, vyrobené z nejlepšího výběru hroznů, že jsme se stali první rodinou, která to ukázala na etiketě.
Ocenění
2015 James Suckling 92 bodů
2015 Wine Spectator 90 bodů
2016 James Suckling 92 bodů
2016 brýle Gambero Rosso
2017 James Suckling 93 bodů
2017 Falstaff 91 bodů
2017 karafa 90 bod
Intenzivní a jasně rubínově červená barva, nos je bohatý a intenzivně kořeněný, s tóny zralého třešňového džemu, tabáku a černého pepře. Na patře je elegantní a plné, s jemnými a hedvábnými tříslovinami a dlouhou výdrží.
Hodí se k pokrmům z pozemské kuchyně, je vynikající k vařeným, dušeným a grilovaným červeným masům.
PůvodVinice Conca d'oro a La Groletta crus, v kopcovité oblasti Valpolicella Classica.
Alkohol 13,5% vol.
Servisní teplota16-18 ° C
Sušení hroznů je jedinečnou metodou Valpolicella Classica, která vždy charakterizovala produkci skvělých vín této oblasti, jako jsou Amarone, Ripasso a Recioto.V průběhu staletí se tato technika sušení nejlepších hroznů po dobu sto dnů na Arele, tzv. Bambusové stojany, uchovala v pevné tradici, díky níž byla tato technika produktivní dokonalostí Valpolicella.