Pro vstup do této kategorie prosím potvrďte, že je Vám více než 18 let.

Cormons Chardonnay Friuli D.O.C. 0,75l

Český název: Bílé víno

Barva:Krystalická, sytě zlatožlutá jako okvětní lístky slunečnice.

Vůně:Intenzivní, velmi příjemná a rafinovaná vůně jablek a čerstvého pečiva.

Chuť:Z medu z divokých květů a zralých broskví, dobře strukturované, plné a obalující.

Podávejte s:

Výborný aperitiv, hodí se také k rybím a masovým předkrmům, syrové šunce prosciutto, culatellu, polévkám a rizotům s rybami a zeleninou, bylinkovým omeletám.

Teplota podávání:

Láhev skladujte na chladném a tmavém místě s pevnou teplotou; podávejte v létě a za dobrého počasí při 8-10° a v zimě při 11-13°; Podávejte ve sklenici s dlouhou stopkou, která má tvar velkého tulipánu.

Vinné kvašení:

Odstopkované hrozny se macerují při nízké teplotě po dlouhou dobu v chlazených pneumatických lisech, aby se z pokožky extrahovaly antioxidační látky, které jsou prospěšné pro lidský organismus; Mošt kvasí při kontrolované teplotě a poté se stáčí do velkých sudů.

Rafinace:

Odpočívá 6-7 měsíců na vlastních kvasinkách ve velkých dubových sudech oválného tvaru různých esencí.

13% Alkoholu obj.

SPECIFIKACE

Objem: 0,75l
Skladem
275 Kč

Barva:Krystalická, sytě zlatožlutá jako okvětní lístky slunečnice.

Vůně:Intenzivní, velmi příjemná a rafinovaná vůně jablek a čerstvého pečiva.

Chuť:Z medu z divokých květů a zralých broskví, dobře strukturované, plné a obalující.

Podávejte s:

Výborný aperitiv, hodí se také k rybím a masovým předkrmům, syrové šunce prosciutto, culatellu, polévkám a rizotům s rybami a zeleninou, bylinkovým omeletám.

Teplota podávání:

Láhev skladujte na chladném a tmavém místě s pevnou teplotou; podávejte v létě a za dobrého počasí při 8-10° a v zimě při 11-13°; Podávejte ve sklenici s dlouhou stopkou, která má tvar velkého tulipánu.

Vinné kvašení:

Odstopkované hrozny se macerují při nízké teplotě po dlouhou dobu v chlazených pneumatických lisech, aby se z pokožky extrahovaly antioxidační látky, které jsou prospěšné pro lidský organismus; Mošt kvasí při kontrolované teplotě a poté se stáčí do velkých sudů.

Rafinace:

Odpočívá 6-7 měsíců na vlastních kvasinkách ve velkých dubových sudech oválného tvaru různých esencí.

13% Alkoholu obj.

Související produkty