Pro vstup do této kategorie prosím potvrďte, že je Vám více než 18 let.

Trulli Primitivo di Manduria Masseria Borgo dei Trulli D.O.P. 0,75l

Český název: Červené víno

Toto tmavě fialové víno má temnou vůni rybízu a zralých ostružin s nádechem dubu ve vůni. V ústech je explozivní – na slunci opečené ovocné chutě se mísí s lehkou bylinnou příchutí a vytvářejí mohutný výbuch chuti, který v ústech přetrvává. Závěr vína je překvapivě dlouhý, s trvalými tóny švestek a koření. Skvěle se hodí ke grilovanému červenému masu a pikantním prvním chodům.

ODRŮDA::100% Primitivo

VINAŘSKÁ OBLAST: Hrozny Primitivo jsou pečlivě vybírány z nízkoúrodných vinic v obcích Avetrana a Manduria v provincii Taranto v jižní Apulii.

VÝSADBA A HUSTOTA VÝSADBY:Réva se pěstuje systémem „Alberello Pugliese“. Hustota výsadby se pohybuje kolem 5 500 rostlin na hektar s průměrným výnosem 1,8 kg na rostlinu. Stáří rostlin je v průměru 25 až 35 let.

SKLADOVÁNÍ:Pečlivá ruční sklizeň koncem srpna.

VINIFIKACE::Hrozny se po odlisťování nedrtí, aby zůstaly neporušené, což snižuje poškození slupek a optimalizuje extrakci barvy. Kvašení probíhá v nerezových tancích při kontrolované teplotě 23–25 °C po dobu 8–10 dnů. Během kvašení se často provádí remontáž a delestáž, aby se dosáhlo jemné extrakce aromat a jemných tříslovin. Po scezení se provede jablečno-mléčné kvašení.

ZRÁNÍ:Po jablečno-mléčném kvašení se víno scedí a 40 % se uloží na 8 měsíců do francouzských a amerických dubových sudů s první pasáží. Zbývajících 60 % se uloží do nerezových nádob při kontrolované teplotě 18 °C.

ALKOHOL:

14.5 %

 

SPECIFIKACE

Objem: 0,75l
Skladem
429 Kč

Toto tmavě fialové víno má temnou vůni rybízu a zralých ostružin s nádechem dubu ve vůni. V ústech je explozivní – na slunci opečené ovocné chutě se mísí s lehkou bylinnou příchutí a vytvářejí mohutný výbuch chuti, který v ústech přetrvává. Závěr vína je překvapivě dlouhý, s trvalými tóny švestek a koření. Skvěle se hodí ke grilovanému červenému masu a pikantním prvním chodům.

ODRŮDA::100% Primitivo

VINAŘSKÁ OBLAST: Hrozny Primitivo jsou pečlivě vybírány z nízkoúrodných vinic v obcích Avetrana a Manduria v provincii Taranto v jižní Apulii.

VÝSADBA A HUSTOTA VÝSADBY:Réva se pěstuje systémem „Alberello Pugliese“. Hustota výsadby se pohybuje kolem 5 500 rostlin na hektar s průměrným výnosem 1,8 kg na rostlinu. Stáří rostlin je v průměru 25 až 35 let.

SKLADOVÁNÍ:Pečlivá ruční sklizeň koncem srpna.

VINIFIKACE::Hrozny se po odlisťování nedrtí, aby zůstaly neporušené, což snižuje poškození slupek a optimalizuje extrakci barvy. Kvašení probíhá v nerezových tancích při kontrolované teplotě 23–25 °C po dobu 8–10 dnů. Během kvašení se často provádí remontáž a delestáž, aby se dosáhlo jemné extrakce aromat a jemných tříslovin. Po scezení se provede jablečno-mléčné kvašení.

ZRÁNÍ:Po jablečno-mléčném kvašení se víno scedí a 40 % se uloží na 8 měsíců do francouzských a amerických dubových sudů s první pasáží. Zbývajících 60 % se uloží do nerezových nádob při kontrolované teplotě 18 °C.

ALKOHOL:

14.5 %

 

Související produkty