La Casara Caciottina Tartufo 300g

Český název: Kravský sýr s lanýžem

Je to sýr caciotta s lanýži. Čerstvý sýr se světlými otvory vyrobený z kravského mléka a zrající 1-2 měsíce. Uvnitř obsahuje kousky lanýžů: Tuber aestivum z Umbrie. Jedná se o produkt, který se před konzumací musí po opuštění lednice ohřát na pokojovou teplotu. Velmi aromatické a chutné.


 V kopcích Roncà, pod starověkou sopkou Calvarina, se rodí příběh rodiny Roncolato a jejich mlékárny. Ve 20. letech 20. století v Brentonu Ermenegildo se svými syny Angelem a Romanem začali podnikat jako sýrař. 

Zelené pastviny, které šplhají až na nejvyšší vrcholy pohoří Lessini, Malé Veronese Dolomity. Od roku 1964 mlékárnu převzal Romano a nazval ji La Casara. Tato dlouhá tradice pokračuje dnes se syny Giovanni, Gildo a Letizia a stala se jednou z nejdůležitějších a nejvytříbenějších kvalitativních realit na benátské a italské produkční scéně. Giovanni byl skutečným propagátorem znovuzrození veronského CHOP Monte Veronese a především se od počátku snažil přivést mladé lidi zpět do veronských hor, aby znovu získali tradici horských chat. 

Dnes je La Casara mnohokrát oceněna v mezinárodních soutěžích a nabízí širokou škálu domácích kravských, kozích a ovčích sýrů. Giovanni se postupem času stal vytříbeným výběrčím sýrů z celého světa a zde vám některé nabízíme.


Použití v kuchyni

Vynikající stolní sýr k rozpuštění na polentě nebo vaječných těstovinách. Preferuje červená vína jako Dolcetto a Nebbiolo a hodí se také k šumivým vínům včetně růžových.
 

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.


SPECIFIKACE

Hmotnost: 300g
Složení: Mléko,kousky lanýžů,sůl,sýřidlo,mléčná kultura.Skladujte v tepltě +4°C.
Alergeny: Mléko.
Skladem
454 Kč

Je to sýr caciotta s lanýži. Čerstvý sýr se světlými otvory vyrobený z kravského mléka a zrající 1-2 měsíce. Uvnitř obsahuje kousky lanýžů: Tuber aestivum z Umbrie. Jedná se o produkt, který se před konzumací musí po opuštění lednice ohřát na pokojovou teplotu. Velmi aromatické a chutné.


 V kopcích Roncà, pod starověkou sopkou Calvarina, se rodí příběh rodiny Roncolato a jejich mlékárny. Ve 20. letech 20. století v Brentonu Ermenegildo se svými syny Angelem a Romanem začali podnikat jako sýrař. 

Zelené pastviny, které šplhají až na nejvyšší vrcholy pohoří Lessini, Malé Veronese Dolomity. Od roku 1964 mlékárnu převzal Romano a nazval ji La Casara. Tato dlouhá tradice pokračuje dnes se syny Giovanni, Gildo a Letizia a stala se jednou z nejdůležitějších a nejvytříbenějších kvalitativních realit na benátské a italské produkční scéně. Giovanni byl skutečným propagátorem znovuzrození veronského CHOP Monte Veronese a především se od počátku snažil přivést mladé lidi zpět do veronských hor, aby znovu získali tradici horských chat. 

Dnes je La Casara mnohokrát oceněna v mezinárodních soutěžích a nabízí širokou škálu domácích kravských, kozích a ovčích sýrů. Giovanni se postupem času stal vytříbeným výběrčím sýrů z celého světa a zde vám některé nabízíme.


Použití v kuchyni

Vynikající stolní sýr k rozpuštění na polentě nebo vaječných těstovinách. Preferuje červená vína jako Dolcetto a Nebbiolo a hodí se také k šumivým vínům včetně růžových.
 

ZASÍLÁME V TERMOOBALU.


Související produkty