La Casara Caciottina Tartufo 300g
Český název:
Kravský sýr s lanýžem
Je to sýr caciotta s lanýži. Čerstvý sýr se světlými otvory vyrobený z kravského mléka a zrající 1-2 měsíce. Uvnitř obsahuje kousky lanýžů: Tuber aestivum z Umbrie. Jedná se o produkt, který se před konzumací musí po opuštění lednice ohřát na pokojovou teplotu. Velmi aromatické a chutné.
V
kopcích Roncà, pod starověkou sopkou Calvarina, se rodí příběh rodiny
Roncolato a jejich mlékárny. Ve 20. letech 20. století v Brentonu
Ermenegildo se svými syny Angelem a Romanem začali podnikat jako sýrař.
Zelené
pastviny, které šplhají až na nejvyšší vrcholy pohoří Lessini, Malé
Veronese Dolomity. Od roku 1964 mlékárnu převzal Romano a nazval ji La
Casara. Tato dlouhá tradice pokračuje dnes se syny Giovanni, Gildo a
Letizia a stala se jednou z nejdůležitějších a nejvytříbenějších
kvalitativních realit na benátské a italské produkční scéně. Giovanni
byl skutečným propagátorem znovuzrození veronského CHOP Monte Veronese a
především se od počátku snažil přivést mladé lidi zpět do veronských
hor, aby znovu získali tradici horských chat.
Dnes
je La Casara mnohokrát oceněna v mezinárodních soutěžích a nabízí
širokou škálu domácích kravských, kozích a ovčích sýrů. Giovanni se
postupem času stal vytříbeným výběrčím sýrů z celého světa a zde vám
některé nabízíme.
Použití v kuchyni
Vynikající stolní sýr k rozpuštění na polentě nebo vaječných těstovinách. Preferuje červená vína jako Dolcetto a Nebbiolo a hodí se také k šumivým vínům včetně růžových.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU.
SPECIFIKACE
Hmotnost: | 300g |
Složení: | Mléko,kousky lanýžů,sůl,sýřidlo,mléčná kultura.Skladujte v tepltě +4°C. |
Alergeny: | Mléko. |
Skladem
454 Kč
Je to sýr caciotta s lanýži. Čerstvý sýr se světlými otvory vyrobený z kravského mléka a zrající 1-2 měsíce. Uvnitř obsahuje kousky lanýžů: Tuber aestivum z Umbrie. Jedná se o produkt, který se před konzumací musí po opuštění lednice ohřát na pokojovou teplotu. Velmi aromatické a chutné.
V
kopcích Roncà, pod starověkou sopkou Calvarina, se rodí příběh rodiny
Roncolato a jejich mlékárny. Ve 20. letech 20. století v Brentonu
Ermenegildo se svými syny Angelem a Romanem začali podnikat jako sýrař.
Zelené
pastviny, které šplhají až na nejvyšší vrcholy pohoří Lessini, Malé
Veronese Dolomity. Od roku 1964 mlékárnu převzal Romano a nazval ji La
Casara. Tato dlouhá tradice pokračuje dnes se syny Giovanni, Gildo a
Letizia a stala se jednou z nejdůležitějších a nejvytříbenějších
kvalitativních realit na benátské a italské produkční scéně. Giovanni
byl skutečným propagátorem znovuzrození veronského CHOP Monte Veronese a
především se od počátku snažil přivést mladé lidi zpět do veronských
hor, aby znovu získali tradici horských chat.
Dnes
je La Casara mnohokrát oceněna v mezinárodních soutěžích a nabízí
širokou škálu domácích kravských, kozích a ovčích sýrů. Giovanni se
postupem času stal vytříbeným výběrčím sýrů z celého světa a zde vám
některé nabízíme.
Použití v kuchyni
Vynikající stolní sýr k rozpuštění na polentě nebo vaječných těstovinách. Preferuje červená vína jako Dolcetto a Nebbiolo a hodí se také k šumivým vínům včetně růžových.
ZASÍLÁME V TERMOOBALU.