Salento Rosso Jankulovski I.G.P. 0,75l
Český název:
Červené víno
- Pro milovníky nejen fotbalu!
- Odrůda hroznů: Malvasia a Merlot
- Vinice: Apulian saplin.
- Barva: Intenzivní červená s fialovými odlesky
- Buket: Červené bobulovité ovoce s tóny vanilky a lehkého kakaa, získané zráním v sudech.
- Zrání: Zrání ve francouzských dubových sudech po dobu přibližně 12 měsíců.
- Doba sběru hroznů: Konec září, začátek října.
- Způsob sběru: Ruční sběr s pečlivým výběrem hroznů a okamžitou přepravou do vinařství.
- Technologie vinifikace: Mošty se macerují se slupkami po dobu 6 až 8 dní, aby se získalo plné a voňavé víno. Teplota kvašení se udržuje mezi 26-28 °C.
- Zušlechťování: V sudech barrique po dobu přibližně 6 měsíců.
- Organoleptické vlastnosti: S intenzivní rubínově červenou barvou se vyznačuje vytrvalým vinným buketem s vůní zralého lesního ovoce a koření. Chuť je suchá s lehce sametově hořkou ostrou a velkorysou dochutí.
- Gastronomický doprovod: Je to víno, které se hodí k hlavním chodům, pečeným pokrmům, grilovaným směsím, masům v omáčce a ochuceným sýrům.
- Teplota podávání: Podávejte při pokojové teplotě, láhev otevřete alespoň 15 minut před podáváním.
- Obsah alkoholu: 14 % obj.
SPECIFIKACE
Objem: | 0,75l |
Skladem
1 252 Kč
- Pro milovníky nejen fotbalu!
- Odrůda hroznů: Malvasia a Merlot
- Vinice: Apulian saplin.
- Barva: Intenzivní červená s fialovými odlesky
- Buket: Červené bobulovité ovoce s tóny vanilky a lehkého kakaa, získané zráním v sudech.
- Zrání: Zrání ve francouzských dubových sudech po dobu přibližně 12 měsíců.
- Doba sběru hroznů: Konec září, začátek října.
- Způsob sběru: Ruční sběr s pečlivým výběrem hroznů a okamžitou přepravou do vinařství.
- Technologie vinifikace: Mošty se macerují se slupkami po dobu 6 až 8 dní, aby se získalo plné a voňavé víno. Teplota kvašení se udržuje mezi 26-28 °C.
- Zušlechťování: V sudech barrique po dobu přibližně 6 měsíců.
- Organoleptické vlastnosti: S intenzivní rubínově červenou barvou se vyznačuje vytrvalým vinným buketem s vůní zralého lesního ovoce a koření. Chuť je suchá s lehce sametově hořkou ostrou a velkorysou dochutí.
- Gastronomický doprovod: Je to víno, které se hodí k hlavním chodům, pečeným pokrmům, grilovaným směsím, masům v omáčce a ochuceným sýrům.
- Teplota podávání: Podávejte při pokojové teplotě, láhev otevřete alespoň 15 minut před podáváním.
- Obsah alkoholu: 14 % obj.