Pro vstup do této kategorie prosím potvrďte, že je Vám více než 18 let.
Trulli Salice Salentino Riserva IGP 0,75l
Sytě fialově červená barva, intenzivní a elegantní zemitá vůně černého rybízu, kandovaného ovoce, bílého pepře a koření. Chuť je plná, sametová a bohatá, s komplexními, ale měkkými tříslovinami a dlouhým a vytrvalým závěrem. Podávejte k různým pokrmům, od těstovinových jídel na bázi masa až po tvrdé sýry a zvěřinu.
ODRŮDA:
90% Negroamaro, 10% Malvasia Nera
VINAŘSKÁ OBLAST:
Hrozny Negroamaro a Malvasia Nera jsou pečlivě vybírány z nízkoúrodných vinic v provincii Brindisi v jižní Apulii.
PĚSTOVÁNÍ A HUSTOTA VÝSADBY
Réva se pěstuje systémem Guyot a „Alberello Pugliese“. Hustota výsadby se pohybuje kolem 5 500 rostlin na hektar s průměrným výnosem 1,5 kg na rostlinu. Stáří rostlin je v průměru 20 až 35 let.
SKLADOVÁNÍ
Obě odrůdy se sklízejí ručně koncem září.
VINIFIKACE:
Hrozny se po odlisťování nedrtí, aby zůstaly neporušené, čímž se omezí poškození slupek a optimalizuje se extrakce barvy. Obě odrůdy hroznů společně kvasí v nerezových tancích při kontrolované teplotě 23–25 °C po dobu 8–10 dnů. Během kvašení se provádí častá remontáž a delestáž, aby se dosáhlo jemné extrakce aromat a jemných tříslovin. Po scezení se vyvolá jablečno-mléčné kvašení.
ZRÁNÍ:
Po jablečno-mléčném kvašení se víno stáčí do sudů Tonneaux o objemu 500 litrů, které jsou druhým a třetím průchodem, a nechává se v nich zrát po dobu 12 měsíců.
ALKOHOL:
14.5 %
SPECIFIKACE
Objem: | 0,75l |
Sytě fialově červená barva, intenzivní a elegantní zemitá vůně černého rybízu, kandovaného ovoce, bílého pepře a koření. Chuť je plná, sametová a bohatá, s komplexními, ale měkkými tříslovinami a dlouhým a vytrvalým závěrem. Podávejte k různým pokrmům, od těstovinových jídel na bázi masa až po tvrdé sýry a zvěřinu.
ODRŮDA:
90% Negroamaro, 10% Malvasia Nera
VINAŘSKÁ OBLAST:
Hrozny Negroamaro a Malvasia Nera jsou pečlivě vybírány z nízkoúrodných vinic v provincii Brindisi v jižní Apulii.
PĚSTOVÁNÍ A HUSTOTA VÝSADBY
Réva se pěstuje systémem Guyot a „Alberello Pugliese“. Hustota výsadby se pohybuje kolem 5 500 rostlin na hektar s průměrným výnosem 1,5 kg na rostlinu. Stáří rostlin je v průměru 20 až 35 let.
SKLADOVÁNÍ
Obě odrůdy se sklízejí ručně koncem září.
VINIFIKACE:
Hrozny se po odlisťování nedrtí, aby zůstaly neporušené, čímž se omezí poškození slupek a optimalizuje se extrakce barvy. Obě odrůdy hroznů společně kvasí v nerezových tancích při kontrolované teplotě 23–25 °C po dobu 8–10 dnů. Během kvašení se provádí častá remontáž a delestáž, aby se dosáhlo jemné extrakce aromat a jemných tříslovin. Po scezení se vyvolá jablečno-mléčné kvašení.
ZRÁNÍ:
Po jablečno-mléčném kvašení se víno stáčí do sudů Tonneaux o objemu 500 litrů, které jsou druhým a třetím průchodem, a nechává se v nich zrát po dobu 12 měsíců.
ALKOHOL:
14.5 %