Pro vstup do této kategorie prosím potvrďte, že je Vám více než 18 let.

Trulli Salice Salentino Riserva IGP 0,75l

Český název: Červené víno

Sytě fialově červená barva, intenzivní a elegantní zemitá vůně černého rybízu, kandovaného ovoce, bílého pepře a koření. Chuť je plná, sametová a bohatá, s komplexními, ale měkkými tříslovinami a dlouhým a vytrvalým závěrem. Podávejte k různým pokrmům, od těstovinových jídel na bázi masa až po tvrdé sýry a zvěřinu.


ODRŮDA:

90% Negroamaro, 10% Malvasia Nera

VINAŘSKÁ OBLAST:

Hrozny Negroamaro a Malvasia Nera jsou pečlivě vybírány z nízkoúrodných vinic v provincii Brindisi v jižní Apulii.

PĚSTOVÁNÍ A HUSTOTA VÝSADBY

Réva se pěstuje systémem Guyot a „Alberello Pugliese“. Hustota výsadby se pohybuje kolem 5 500 rostlin na hektar s průměrným výnosem 1,5 kg na rostlinu. Stáří rostlin je v průměru 20 až 35 let.

SKLADOVÁNÍ

Obě odrůdy se sklízejí ručně koncem září.

VINIFIKACE:

Hrozny se po odlisťování nedrtí, aby zůstaly neporušené, čímž se omezí poškození slupek a optimalizuje se extrakce barvy. Obě odrůdy hroznů společně kvasí v nerezových tancích při kontrolované teplotě 23–25 °C po dobu 8–10 dnů. Během kvašení se provádí častá remontáž a delestáž, aby se dosáhlo jemné extrakce aromat a jemných tříslovin. Po scezení se vyvolá jablečno-mléčné kvašení.

ZRÁNÍ:

Po jablečno-mléčném kvašení se víno stáčí do sudů Tonneaux o objemu 500 litrů, které jsou druhým a třetím průchodem, a nechává se v nich zrát po dobu 12 měsíců.

ALKOHOL:

14.5 %

SPECIFIKACE

Objem: 0,75l
Skladem
408 Kč

Sytě fialově červená barva, intenzivní a elegantní zemitá vůně černého rybízu, kandovaného ovoce, bílého pepře a koření. Chuť je plná, sametová a bohatá, s komplexními, ale měkkými tříslovinami a dlouhým a vytrvalým závěrem. Podávejte k různým pokrmům, od těstovinových jídel na bázi masa až po tvrdé sýry a zvěřinu.


ODRŮDA:

90% Negroamaro, 10% Malvasia Nera

VINAŘSKÁ OBLAST:

Hrozny Negroamaro a Malvasia Nera jsou pečlivě vybírány z nízkoúrodných vinic v provincii Brindisi v jižní Apulii.

PĚSTOVÁNÍ A HUSTOTA VÝSADBY

Réva se pěstuje systémem Guyot a „Alberello Pugliese“. Hustota výsadby se pohybuje kolem 5 500 rostlin na hektar s průměrným výnosem 1,5 kg na rostlinu. Stáří rostlin je v průměru 20 až 35 let.

SKLADOVÁNÍ

Obě odrůdy se sklízejí ručně koncem září.

VINIFIKACE:

Hrozny se po odlisťování nedrtí, aby zůstaly neporušené, čímž se omezí poškození slupek a optimalizuje se extrakce barvy. Obě odrůdy hroznů společně kvasí v nerezových tancích při kontrolované teplotě 23–25 °C po dobu 8–10 dnů. Během kvašení se provádí častá remontáž a delestáž, aby se dosáhlo jemné extrakce aromat a jemných tříslovin. Po scezení se vyvolá jablečno-mléčné kvašení.

ZRÁNÍ:

Po jablečno-mléčném kvašení se víno stáčí do sudů Tonneaux o objemu 500 litrů, které jsou druhým a třetím průchodem, a nechává se v nich zrát po dobu 12 měsíců.

ALKOHOL:

14.5 %

Související produkty